Beverly Salee - Otpjevajte svoju najvišu notu

Otpjevajte svoju najvišu notu
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Samopomoć i motivacija
Izdavač Lisac & Lisac
Prevoditelj Timea Marušić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789616655095
ISBN10 9616655094
Godina 2007
Broj stranica 170
Format 21 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 16,00 Kn (2,12 €) Kupi

Žene su sve češće ispunjene vlastitim ostvarenjima, osobito posljednjih godina, kada im se širom svijeta otvaraju nove prilike za poslovne uspjehe. Svakoga se dana suočavamo s mogućnostima novih pustolovina i ostvarenja te objavljivanja uspjeha.
Kako ja vidim, ova je knjiga simfonija različitih zamisli i rješenja, koja će vam pomoći da postanete snažna tvrđava ljubavi, vjere, poštovanja, brižnosti i zadovoljstva. Vjerujem da će vam pomoći da povoljne prilike sagledate iz novih kutova.
Jedna je od mojih strasti proučavanje života uspješnih žena koje su mijenjale svijet. Neke su njihove priče ispričane u ovoj knjizi. Popis žena čiji život obasjavaju visoka postignuća vrlo je dugačak, no još mu nije kraj. Na njemu još ima mjesta i za vas i za mene! NAPOMENA MUŠKARCIMA: I vi ovdje nešto možete naučiti! Što više budete ohrabrivali žene s kojima radite i pomagali im, što više razumijevanja pokažete, brže ćete rasti - i na osobnom i na poslovnom planu.
Vaš život i postignuća trebali bi biti nešto što će vaši prijatelji i obitelj slaviti u sljedećim desetljećima. Što sve možete ostaviti u nasljeđe kao žena koja je ostvarila sve svoje mogućnosti!
Iskreno se nadam da je vaš život, bez obzira na vašu životnu dob i pothvate u koje ste uključeni, značajan i smislen.