Beverly Salee - Otpjevajte svoju najvišu notu

Otpjevajte svoju najvišu notu
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Samopomoć i motivacija
Izdavač Lisac & Lisac
Prevoditelj Timea Marušić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789616655095
ISBN10 9616655094
Godina 2007
Broj stranica 170
Format 21 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 24,00 Kn Kupi

Žene su sve češće ispunjene vlastitim ostvarenjima, osobito posljednjih godina, kada im se širom svijeta otvaraju nove prilike za poslovne uspjehe. Svakoga se dana suočavamo s mogućnostima novih pustolovina i ostvarenja te objavljivanja uspjeha.
Kako ja vidim, ova je knjiga simfonija različitih zamisli i rješenja, koja će vam pomoći da postanete snažna tvrđava ljubavi, vjere, poštovanja, brižnosti i zadovoljstva. Vjerujem da će vam pomoći da povoljne prilike sagledate iz novih kutova.
Jedna je od mojih strasti proučavanje života uspješnih žena koje su mijenjale svijet. Neke su njihove priče ispričane u ovoj knjizi. Popis žena čiji život obasjavaju visoka postignuća vrlo je dugačak, no još mu nije kraj. Na njemu još ima mjesta i za vas i za mene! NAPOMENA MUŠKARCIMA: I vi ovdje nešto možete naučiti! Što više budete ohrabrivali žene s kojima radite i pomagali im, što više razumijevanja pokažete, brže ćete rasti - i na osobnom i na poslovnom planu.
Vaš život i postignuća trebali bi biti nešto što će vaši prijatelji i obitelj slaviti u sljedećim desetljećima. Što sve možete ostaviti u nasljeđe kao žena koja je ostvarila sve svoje mogućnosti!
Iskreno se nadam da je vaš život, bez obzira na vašu životnu dob i pothvate u koje ste uključeni, značajan i smislen.