Eckhart Tolle - Moć sadašnjeg trenutka

Moć sadašnjeg trenutka
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Samopomoć i motivacija
Izdavač V.B.Z.
Prevoditelj Radha Rojc-Belčec
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532013047
ISBN10 9532013040
Godina 2003
Broj stranica 165
Format 23,5 cm
Obavijest 59,40
knjiga nije dostupna Obavijesti me


 »Ovo je jedna od najboljih knjiga u posljednjih nekoliko godina. Svaka rečenica odzvanja istinom i snagom.«

Deepak Chopra

Prije nego što krenemo na putovanje s knjigom »Moć sadašnjeg trenutka«, za sobom moramo ostaviti analitički um i njegovo lažno stvoreno ja, odnosno ego.
 
Od početka prvoga poglavlja hitro se krećemo prema velikim visinama na kojima udišemo rjeđi zrak, zrak duhovna carstva. Na to izazovno putovanje Eckhart Tolle vodi nas jednostavnim jezikom – pitanjima i odgovorima.
 
Riječi su mu oznake pokraj puta kojim će mnogi od nas doći do novih otkrića: mi nismo um; sposobni smo pronaći put koji će nas izvesti iz psihološke boli; izvornu ljudsku moć možemo otkriti predamo li se Sadašnjem trenutku. Otkrivamo kako je tijelo zapravo jedan od ključeva koji otvaraju vrata stanju unutarnjeg spokojstva, upravo kao tišina i prostor koji nas okružuju. Uistinu, pristup je moguć odasvud. Tim se pristupnim točkama, portalima možemo koristiti da uđemo u sadašnjost, u Sadašnji trenutak, u kojemu problemi ne postoje. Ondje ćemo pronaći radost i bit ćemo sposobni prigrliti svoje istinsko ja. Ondje otkrivamo da smo već potpuni i savršeni.

Odstupanja u opisu knjige su moguća. Kupcima ove knjige ne garantiramo zadnje izdanje.