Ljubica U. Vranić - Avantura osobne promjene

Avantura osobne promjene
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Samopomoć i motivacija
Izdavač Profil
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533190860
ISBN10 9533190868
Godina 2013
Broj stranica 232
Format 20,5 cm
Obavijest 42,00
knjiga nije dostupna Obavijesti me

priručnik za odrasle koji žele još rasti : teme radionica Petkom u pet

"Pozivamo vas na avanturu osobne promjene i nagovaramo da ne sabotirate vlastiti život zbog straha, srama ili nesigurnosti. Odakle početi? Od prvog poglavlja..." - savjetuje ugledna psihologinja Ljubica Uvodić Vranić u svojoj novoj knjizi za koju je, kako kaže, sigurna da će pomoći svakom čitatelju da bolje upozna sebe. 

Zašto se u poslu treba smijati, igrati, zabavljati i širiti pozitivne emocije, zašto je za vlastito zdravlje važno biti tolerantan, ali i zašto odustajemo, zašto kršimo obećanja i kako se možemo suprotstaviti zlostavljačima - sve su to pitanja na koja autorica odgovara u obliku praktičnih savjeta i uputa na temelju svog bogatog savjetodavnog iskustva. 

Kao i u ostalim knjigama Ljubice Uvodić Vranić, sve su teme obrađene i raspravljene na radionicama ugledne Udruge Petkom u pet, koju autorica vodi već 14 godina. 

Glavne komponente psihičkog zdravlja su njegovanje samopouzdanja, emocionalno punjenje, granice u međuljudskim odnosima i aktivno življenje, koje autorica slikovito prikazuje u obliku djeteline s četiri lista i poručuje: „Nagovaramo vas da budete kreativni, slobodni i da riskirate pokazati svoju autentičnu pozitivnu emociju. Napravite emocionalnu investiciju radi svoje zabave, da sebi pokažete kako možete, da ste kreativni, ma da ne kažem – da ste živi!“