Jadranka Boban Pejić - Za bebe i djecu 2 - Prirodni pripravci za cjelovitu njegu i očuvanje zdravlja

Za bebe i djecu 2 - Prirodni pripravci za cjelovitu njegu i očuvanje zdravlja
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Roditeljstvo/obitelj - Trudnoća/njega djeteta
Izdavač Planetopija
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532572803
ISBN10 9532572805
Godina 2013
Broj stranica 200
Format 20 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 12,05 € Kupi

Nakon bestselera Za bebe i djecu, koji donosi osnove prirodne i uravnotežene prehrane za najmlađe, Jadranka Boban Pejić, vodeće ime na području zdrave prehrane, napisala je nastavak posvećen prirodnim načinima tretiranja uobičajenih dječjih zdravstvenih tegoba kao što su kolike, uhobolja, grlobolja, ekcemi, dijareja, zatvor, mučnina i mnoge druge.

Ovaj pregledni priručnik s jasnim uputama za sigurnu primjenu prirodnih rješenja kod kuće, ohrabrit će roditelje i pomoći djeci. Služeći se ekološkim i cjelovitim namirnicama, aromaterapijom, ljekovitim biljem, homeopatijom i refleksoterapijom pokazuje kako smanjiti stres koji dolazi s bolešću djeteta te kako pridonijeti bržem oporavku od bolesti.

„ Iako živimo u vremenu koje je daleko od idealnog za život, svejedno možemo birati ono što ima pozitivnije učinke na naše zdravlje te pokušati izbaciti ili smanjiti ono loše. Upravo zato, svijest o tome da možemo birati što ćemo davati svojem djetetu (ili sebi), glavni je pokretač za preuzimanje aktivne uloge u stvaranju i obnavljanju zdravlja."

Jadranka Boban Pejić