Marcus Berkmann - Očinstvo - konačna istina

Očinstvo - konačna istina
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Roditeljstvo/obitelj - Trudnoća/njega djeteta
Izdavač Naklada Ljevak
Prevoditelj Iva Kraljević
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531789882
ISBN10 9531789886
Godina 2008
Broj stranica 285
Format 21,4 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Postoje mnoge knjige o roditeljstvu, ali, ako bolje pogledate, većina ih govori o majčinstvu. Očevi dobivaju kratke upute o tome kako da se ponašaju i kako da budu korisni.

Knjiga Marcusa Berkmanna "Očinstvo: konačna istina“ je nešto sasvim drugo, vodič naklonjen muškarcima koji im nudi spasonosnu pomoć da prebrode taj zastrašujući fenomen koja se zove trudnoća a koja će im zauvijek izmijeniti život. Berkmannovo "Očinstvo“ gleda dublje od klišeja sretnog roditeljstva, spuštajući se u vatreni pakao noćne prehrane, pelenskog osipa i izbljuvanih projektila, pruža vam važne informacije i uvide u svaki aspekt novog roditeljstva i to na humoristički način koji pogađa u srce problema.

"Očinstvo: konačna istina" vodi vas od trenutka začeća, preko trudnoće i poroda, do jedinstvene strave proslave prvog djetetovog rođendana. S mnogo suptilnog, a često i urnebesnog humora, ovaj autor rasvjetljava i emocionalne istine i sebične misli koje svi očevi, kako se već očekuje od njih, trebaju zakopati duboko u sebe.

"Očinstvo: konačna istina“ je napisao autor koji je po vlastitom priznanju prošao kroz sve te nevjerojatne faze, pa neizbježno uključuje i sve važne praktične osnove pretvarajući ovu knjigu u pravi i sveobuhvatni priručnik za budućeg tatu. Neovisno o tome prijeti li vam sudbina "očinstva" ili se samo zavaravate da ćete sve to skupa u potpunosti izbjeći, u ovoj knjizi pronalazite istinu i samo istinu, umotanu u note posve neočekivane vedrine i zezancija.

Marcus Berkmann piše sportsku kolumnu za listu The Independent On Sunday, o televizijskim fenomenima piše za Daily Mail i za Spectator i Private Eye. Autor je hvaljene (i vrlo zabavne) knjige o kriketu "Rain Men". Tvrdi da je otac dvoje male djece.