T. Berry Brazelton, Joshua D. Sparrow - Vaše dijete od 3 godine do škole

Vaše dijete od 3 godine do škole
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Roditeljstvo/obitelj - Roditeljstvo/odgoj
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9799531966404
ISBN10 9531966400
Godina 2007
Broj stranica 376
Format 24 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

ZA SVAKOG RODITELJA PREDŠKOLSKOG DJETETA ILI DJETETA U PRVOM RAZREDU - mudrost i autoritet koji su učinili važne događaje biblijom za prve tri godine.
"Brazelton i Sparrow stalno nas podsjećaju na radosti i veselje roditeljstva." Time
Milijuni roditelja diljem svijeta oslonili su se na mudrost dr. Brazeltona i njegovu teoriju "važnih događaja" u razvoju novorođenčadi i male djece. No sve "Brazeltonove bebe" odrastaju. Ova će knjiga pokazati roditeljima kako mogu primijeniti u svijetu priznat pristup dr. Brazeltona na razdoblje od treće godine do polaska u školu. Zajedno s dječjim psihijatrom loshuom Sparrow, on objašnjava dječje želje, strahove, borbe, snove i pobjede tih godina s velikom empatijom i humorom, istovremeno pokazujući savršeno razumijevanje za gledište roditelja.
U PRVOM DI|ELU pratimo četvero vrlo različite djece u zabavnoj i poučnoj priči i otkrivamo kako prepoznavanje predvidivih važnih događaja - univerzalnih napora razvoja i teških razdoblja regresije koja ih prate - može pribaviti poučan prozor u djetetov intelektualni i emocionalni razvoj te pomoći roditeljima nositi se s obrascima ponašanja s većom osjetljivošću i razumijevanjem.
DRUGI DIO pokriva sve najvažnije izazove i probleme koji stoje pred današnjim roditeljima, nudeći im stručno vodstvo i dragocjene savjete.