T. Berry Brazelton, Joshua D. Sparrow - Vaše dijete od 3 godine do škole

Vaše dijete od 3 godine do škole
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Roditeljstvo/obitelj - Roditeljstvo/odgoj
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9799531966404
ISBN10 9531966400
Godina 2007
Broj stranica 376
Format 24 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 60,00 Kn Kupi
Prodajna cijena (Dobro stanje) 40,00 Kn Kupi

ZA SVAKOG RODITELJA PREDŠKOLSKOG DJETETA ILI DJETETA U PRVOM RAZREDU - mudrost i autoritet koji su učinili važne događaje biblijom za prve tri godine.
"Brazelton i Sparrow stalno nas podsjećaju na radosti i veselje roditeljstva." Time
Milijuni roditelja diljem svijeta oslonili su se na mudrost dr. Brazeltona i njegovu teoriju "važnih događaja" u razvoju novorođenčadi i male djece. No sve "Brazeltonove bebe" odrastaju. Ova će knjiga pokazati roditeljima kako mogu primijeniti u svijetu priznat pristup dr. Brazeltona na razdoblje od treće godine do polaska u školu. Zajedno s dječjim psihijatrom loshuom Sparrow, on objašnjava dječje želje, strahove, borbe, snove i pobjede tih godina s velikom empatijom i humorom, istovremeno pokazujući savršeno razumijevanje za gledište roditelja.
U PRVOM DI|ELU pratimo četvero vrlo različite djece u zabavnoj i poučnoj priči i otkrivamo kako prepoznavanje predvidivih važnih događaja - univerzalnih napora razvoja i teških razdoblja regresije koja ih prate - može pribaviti poučan prozor u djetetov intelektualni i emocionalni razvoj te pomoći roditeljima nositi se s obrascima ponašanja s većom osjetljivošću i razumijevanjem.
DRUGI DIO pokriva sve najvažnije izazove i probleme koji stoje pred današnjim roditeljima, nudeći im stručno vodstvo i dragocjene savjete.