Shirley Lane-Smith - Dobar roditelj : upoznajte sebe i svoje dijete

Dobar roditelj : upoznajte sebe i svoje dijete
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Roditeljstvo/obitelj - Roditeljstvo/odgoj
Izdavač Dušević & Kršovnik
Prevoditelj Dolores Jovanović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532211108
ISBN10 9532211101
Godina 2007
Broj stranica 307
Format 20 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 25,00 Kn Kupi

Knjiga Dobar roditelj nadahnuta je mudrošću roditelja. Svaki roditelj želi da njegovo dijete uživa u pozitivnom osjećaju vlastite vrijednosti. Knjiga sadrži različite načine kojima roditelji mogu pomoći svojoj djeci da razviju osjećaj samopoštovanja, organizacijske sposobnosti i sposobnost samostalnog odlučivanja. Knjiga sadrži praktične savjete o tome kako im možete pomoći da prevladaju pritiske svojih vršnjaka i stres zbog testova.
Ova je knjiga vodič za roditelje koji će vam pomoći da otkrijete probleme s kojima se suočavaju vaša djeca. U njoj su navedeni razni prijedlozi o tome što možete učiniti i gdje možete potražiti pomoć kada vaše dijete pati od depresije, tuge ili osjeća ljutnju zbog raspada obitelji. Sadrži savjete o tome kako pomoći djetetu koje pati od poremećaja u prehrani ili djetetu koje je fizički ili psihički zlostavljano.
Svi su savjeti popraćeni širokim rasponom alternativnih terapija, od meditacija do izreka, koje će donijeti sreću i smirenje i roditeljima i djeci, osobito u teškim trenucima.