Shirley Lane-Smith - Dobar roditelj : upoznajte sebe i svoje dijete

Dobar roditelj : upoznajte sebe i svoje dijete
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Roditeljstvo/obitelj - Roditeljstvo/odgoj
Izdavač Dušević & Kršovnik
Prevoditelj Dolores Jovanović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532211108
ISBN10 9532211101
Godina 2007
Broj stranica 307
Format 20 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 2,82 € Kupi

Knjiga Dobar roditelj nadahnuta je mudrošću roditelja. Svaki roditelj želi da njegovo dijete uživa u pozitivnom osjećaju vlastite vrijednosti. Knjiga sadrži različite načine kojima roditelji mogu pomoći svojoj djeci da razviju osjećaj samopoštovanja, organizacijske sposobnosti i sposobnost samostalnog odlučivanja. Knjiga sadrži praktične savjete o tome kako im možete pomoći da prevladaju pritiske svojih vršnjaka i stres zbog testova.
Ova je knjiga vodič za roditelje koji će vam pomoći da otkrijete probleme s kojima se suočavaju vaša djeca. U njoj su navedeni razni prijedlozi o tome što možete učiniti i gdje možete potražiti pomoć kada vaše dijete pati od depresije, tuge ili osjeća ljutnju zbog raspada obitelji. Sadrži savjete o tome kako pomoći djetetu koje pati od poremećaja u prehrani ili djetetu koje je fizički ili psihički zlostavljano.
Svi su savjeti popraćeni širokim rasponom alternativnih terapija, od meditacija do izreka, koje će donijeti sreću i smirenje i roditeljima i djeci, osobito u teškim trenucima.