Hal Edward Runkel - Odgojite svoje dijete bez vikanja

Odgojite svoje dijete bez vikanja
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Roditeljstvo/obitelj - Roditelji/djeca
Izdavač V.B.Z.
Prevoditelj Radha Rojc Belčec
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532019254
ISBN10 9532019251
Godina 2008
Broj stranica 172
Format 23,5 cm
Obavijest 7,84
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Započnite revoluciju u svojoj obitelji... OVOGA TRENUTKA!

Mislite li da je to lakše reći nego učiniti? No, sada više nije, i to zahvaljujući knjizi ''Odgojite svoje dijete bez vikanja'', utemeljenoj na pristupu koji roditelje u cijelom svijetu može nadahnuti da istinski promijene obiteljsku dinamiku. Njezin je autor mr. sc. Hal Edward Runkel, američki bračni i obiteljski terapeut te jedan od najpriznatijih svjetskih stručnjaka za to područje.

Time što napušta pristupe koji se usredotočuju na djecu i temelje na metodama koje neminovno dovode do neuspjeha, ''Odgojite svoje dijete bez vikanja'' potiče vas da se:

USREDOTOčITE NA SEBE

BUDETE SMIRENI

NEPREKIDNO RADITE NA SEBI

'Odgojite svoje dijete bez vikanja'' ne bavi se samo jačinom našega glasa dok se obraćamo djetetu. Uči nas da reagiramo smireno i staloženo i to tako da se usredotočimo na svoje ponašanje umjesto na ponašanje svoje djece – za njihovo dobro. Kada to shvatimo i odlučimo promijeniti sebe kako bismo bili najbolji roditelji svojoj djeci, i ishod će biti najbolji – nagrada će nam biti djeca koja su odgovorna, smirena, samostalna, samouvjerena...

Ovo nije samo ''još jedna knjiga o odgoju djece''. Ovo je prva knjiga koja od početka do kraja tvrdi da u roditeljstvu NIJE RIJEč O DJECI... VEĆ O RODITELJIMA.