Steve Biddulph - Odgoj dječaka : zašto su dječaci različiti i kako im pomoći da postanu sretni i uravnoteženi muškarci

Odgoj dječaka : zašto su dječaci različiti i kako im pomoći da postanu sretni i uravnoteženi muškarci
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Roditeljstvo/obitelj - Odgoj djece
Izdavač EPH Media
Prevoditelj Saša Drach, Maja Drach
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533381275
ISBN10 9533381272
Godina 2014
Broj stranica 228
Format 19,5 cm
Obavijest 34,95
knjiga nije dostupna Obavijesti me

ODGOJ DJEČAKA jedna je od najuspješnijih knjiga koje se bave roditeljstvom i odgojem djece. U ovom, proširenom i upotpunjenom izdanju Steve Biddulph, svjetski poznati psiholog čije su knjige prodane u više od četiri milijuna primjeraka, donosi praktične i prijateljske savjete roditeljima pomoću kojih oni mogu prepoznati različite etape dječaštva i naučiti kako odgojiti sretnog, samopouzdanog i pristojnog mladog muškarca.

Ovaj vodič za roditelje uključuje poglavlja o testosteronu, o zdravom stavu prema seksu, o tome kako se mozgovi dječaka i djevojčica razlikuju, o važnosti odabira pravog sporta i drugih aktivnosti, o raznim rizicima s kojima se dječaci susreću kroz odrastanje...
S toplim humorom i mudrošću iskusnog stručnjaka autor savjetuje roditelje, uključujući rastavljene i samohrane majke i očeve, kako u svakoj situaciji svome sinu pristupiti sigurno i s ljubavlju te kako mu pomoći da prevlada sve teškoće i nedoumice koje mu donosi život. Knjiga koja je mnoge roditelje i njihove dječake učinila boljim i sretnijim ljudima.