Robert Shaw, Stephanie Wood - Epidemija popustljivog odgoja : zašto su djeca nevesela, nezadovoljna, sebična - te kako im pomoći

Epidemija popustljivog odgoja : zašto su djeca nevesela, nezadovoljna, sebična - te kako im pomoći
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Roditeljstvo/obitelj - Odgoj djece
Izdavač V.B.Z
Prevoditelj Alma Keser Brozović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533040073
ISBN10 9533040076
Godina 2009
Broj stranica 232
Format 23,5 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 31,60 Kn Kupi

Zašto su naša djeca nevesela, nezadovoljna, sebična… te kako im pomoći...

 Dobro se osvrnite. Ne možete ući u trgovinu ili u restoran a da tamo ne ugledate neraspoloženu djecu kako vrište, mrgode se, prkose roditeljima. Roditelji se, pak, ljute, žale i, nerijetko, očajnički nastoje ignorirati neposlušne, osorne potomke. Današnji svijet je prepun nezadovoljnih i nesretnih roditelja te djece koja pate, djece kojoj je dosadno, koja su nezadovoljna, nevesela, otuđena, emocionalno hladna, pa čak i nasilna. No tek onda kad se dogodi nešto katastrofalno, poput tragedije u američkoj srednjoj školi Columbine, ili nešto drugo o čemu svakog tjedna bruje mediji, postajemo spremni priznati da se s djecom događa nešto užasno.

Ova ozbiljna knjiga stiže u pravi čas, ona vam kazuje kako ćete spasiti dijete i sebe od jedne prave pošasti. Savjeti koje ćete u njoj pronaći nisu, međutim, ni slični onima koje su današnji roditelji navikli slušati. 

"Epidemija popustljivog odgoja" nije knjiga u kojoj ćete otkriti samo kako trebate, već i knjiga koja vam govori kako morate postupati prema djeci, objašnjava razlike između egocentričnosti i samopoštovanja; tumači zbog čega morate djecu zaštititi od medija; nudi strategije za spašavanje djece koja su se našla "na rubu". 

"Epidemija popustljivog odgoja" je poziv roditeljima da preuzmu odgovornost za svoju djecu i pruže im ono što stvarno trebaju da bi rasla i razvijala se, voljela.