Grupa autora - Zabranjeni savjeti

Zabranjeni savjeti
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Priručnici
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Kristinka Metzger
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531405638
ISBN10 9531405638
Godina 2009
Broj stranica 352
Format 26 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 108,00 Kn Kupi
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 90,00 Kn Kupi

Zabranjeni savjeti : 1500 rijetko odavanih tajni koje će vam pomoći uštedjeti vrijeme, novac i trud

Knjiga sadrži 1500 savjeta "iz prve ruke" koji će vam pomoći uštedjeti vrijeme, novac i trud kod kuće, na poslu, u trgovinama, na putovanju i odmoru, kod liječnika i stomatologa, odvjetnika, bankara i nastavnika, kod prodaje i kupnje nekretnina, popravka automobila, provođenja slobodnog vremena. Savjete su napisali vrhunski stručnjaci i profesionalci i pritom otkrili mnoge tajne.

Koliko ste samo puta pomislili kako Vam je lukavi majstor previše naplatio popravak perilice ili automobila? A znate li kako možete znatno uštedjeti na putovanjima? Mi imamo odgovore! 
Jedinstvena knjiga Zabranjeni savjeti otkrit će Vam rijetko odavane tajne zanata koje će Vam pomoći uštedjeti dragocjeno vrijeme i teško zarađeni novac te Vama i Vašoj obitelji uvelike olakšati svakodnevicu. Čak 1500 neprocjenjivih savjeta stručnjaka – odvjetnika, prodavača, agenata za prodaju nekretnina, liječnika, mehaničara, bankara i mnogih drugih – pomoći će Vam da doznate pravu istinu i postanete mudar potrošač! Malo poznati trikovi vrhunskih profesionalaca pružit će Vam prednost kod kuće, na poslu, u omiljenim dućanima, na odmoru, čak i u kladionici. Naučite sami popraviti sitne kvarove u svome domu... preskočite nepotreban posjet ljekarni... iskoristite hranu koja izgleda staro... izbjegnite da Vas prepredeni natpisi na izlozima trgovina natjeraju da potrošite više od planiranog... U ovom ćete mudrom i korisnom vodiču doznati sve ono što većina profesionalaca ne želi da znate! 

Ova knjiga otkriva tajne kao što su: 

• djelotvorni lijekovi koje liječnik vjerojatno neće spomenuti 
• profesionalni savjeti za napredovanje na poslu i preživljavanje poslovne politike 
• kako se boriti za svoja prava na sudu... i pobijediti 
• kako djeci osigurati najbolje obrazovanje i još mnogo toga...