| Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Priručnici |
| Izdavač | Stanek |
| Prevoditelj | Petra Pentić |
| Vrsta uveza | Tvrdi |
| ISBN13 | 9789536926541 |
| ISBN10 | 9536926547 |
| Godina | 2007 |
| Broj stranica | 144 |
| Format | 26 cm |
| Obavijest |
8,52 knjiga nije dostupna Obavijesti me |
Preuzeto s korica knjige:
- Funkcija kapice
- Najbolji vadičepi
- Zašto bijela, no ne i crna, vina smiju „špricati“
- Što učiniti s napola punim bocama
- Kako se mogu otkriti nedostaci vina
- Kako i koja vina se mogu dekantirati
- Koliko vina u čaši
- Gdje se vino može čuvati u trosobnom stanu
- Kako napraviti hladan podrum iz toplog spremišta
- Najbolja PC aplikacija za upravljanje podrumom
- Vino kao kapital
- Dodaci uz vino
Sve što treba znati o vinu:
- miris
- okus
- čaše
- temperatura serviranja
- čuvanje
- godišta