| Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Priručnici |
| Izdavač | Dvostruka duga |
| Prevoditelj | - |
| Vrsta uveza | Meki |
| ISBN13 | 9789532871890 |
| ISBN10 | 9532871896 |
| Godina | 2024 |
| Broj stranica | 64 |
| Format | 23,5 cm |
| Prodajna cijena (Odlično stanje) | 1,17 € Kupi |
Osim što vodič „(R)evolucija mesa” objašnjava kako nastaje biljno meso, dotiče se i teme kultiviranoga mesa, mesa proizvedenog izravno iz životinjskih stanica. Proces uzgoja kultiviranoga mesa koristi osnovne elemente potrebne za izgradnju mišića i masti te omogućava isti biološki proces koji se događa unutar životinje, ali u tzv. kultivatorima. Takvo meso na staničnoj razini identično je konvencionalnom mesu, ali za njegovo stvaranje nisu potrebne farme i klaonice.