Martin Baxendale - Muškarac vašeg života : priručnik za vlasnicu

Muškarac vašeg života : priručnik za vlasnicu
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Priručnici
Izdavač Stanek
Prevoditelj Olga Škarić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789539717375
ISBN10 953971737X
Godina 2001
Broj stranica 32
Format 21 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Priručnici za preživljavanje će vam otkriti sve što ste oduvijek željeli znati (ali I nekoliko stvari koje niste željeli znati). Svaki od njih krcat je savjetima koji će vam pomoći da preživite sa muškarcem/ženom vašeg života, vaš brak, vašu trudnoću, dolazak vaše bebe, najluđi rođendan, svaki radni dan, prestanak pušenja, a da pritom sačuvate zdrav razum I smisao za humor.
UPOZORENJE!
Nipošto ne smijete staviti u pogon nov muški primjerak ili nastaviti koristiti postojeći, ako prethodno pažljivo ne pročitate ove upute.
Propustite li to učiniti, dovest ćete u pitanje izglede za dugotrajnu sretnu vezu s vašim odabranim muškim primjerkom ili se razočarati zbog neispunjenih očekivanja glede osnovne specifikacije i mogućnosti funkcioniranja prosječnog muškog primjerka.
No uz pomoć ovog neprocjenjivog priručnika za vlasnicu/korisnicu uskoro ćete otkriti sve što ste oduvijek željeli znati (ali i nekoliko stvari koje zapravo niste željeli znati) o tome kako vaš osobni primjerak funkcionira te što možete, a što ne možete, od njega očekivati.