Victoria Moran - Unutarnja svjetlost

Unutarnja svjetlost
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Priručnici - Priručnici za život
Izdavač Algoritam
Prevoditelj Ankica Zec
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532200461
ISBN10 9532200460
Godina 2002
Broj stranica 236
Format 17 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 28,00 Kn Kupi

 
Što je to što ženu čini lijepom? Što to imaju neke žene koje usprkos svojim godinama, izgledu, problemima s težinom ili razmiricama sa suprugom blistaju u svakoj životnoj prilici, ljudi se u njihovom društvu osjećaju ugodno, a one nekako uvijek uspijevaju zadržati svoj unutarnji mir te istovremeno blistati izvana?
Pravu i istinsku ljepotu, tvrdi Victoria Moran, neće vam pružiti skupi kozmetički preparati, ekskluzivna odjeća ili cipele s potpisom (iako su i oni naravno od velike pomoći), ona se skriva u tajnim dubinama vašeg bića, u jedinstvu duha i tijela, a sve što trebate učiniti je pokazati je sebi i drugima. 
Unutarnja svjetlost Victorie Moran, jedna od knjiga iz književnog kluba Oprah Winfrey, poput tečaja je škole duhovnog šarma koji će vas uz pomoć pedeset eseja-savjeta podučiti kako izvući ono najbolje iz sebe, biti svoji u svakoj prilici i pritom ipak ostati neodoljivi. 
Uz novu knjigu u Algoritmovoj biblioteci Male stvari u hrvatskom prijevodu Ankice Zec, popraćenu ilustracijom Marija Jurjevića napravite još jedan korak prema sretnijem i ispunjenijem životu i zasjajte potpuno novim sjajem.