Timothy Ferris - Kako raditi manje i zaraditi više

Kako raditi manje i zaraditi više
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Priručnici - Priručnici za život
Izdavač Naklada Ljevak
Prevoditelj Dario Borković
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533032665
ISBN10 9533032669
Godina 2009
Broj stranica 111
Format 18 cm
Obavijest 10,13
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Izbjegni radno vrijeme od 9 do 17, živi gdje želiš i postani bogat!

U digitalnom svijetu moguće je ostvariti luksuzan stil života ne čekajući mirovinu. Knjiga Timothyja Ferrisa koja je osvojila vrhove ljestvica New York Timesa, Wall Street Yournala i Business Weekamanifest je mobilnog životnog stila, a njezin je autor najbolji ambasador načina života koji zagovara njegova knjiga. Četverosatni radni tjedan novi je način rješavanja jednog vrlo starog problema: kako možemo raditi da bismo živjeli a da pritom čitav naš život ne bude podređen isključivo radu. Brojni odgovori na to pitanje čekaju one koji se poduhvate čitanja ove knjige koja će ih nesumnjivo nadahnuti da svoj život  promijene nabolje.

Ako želite svoje snove živjeti danas a ne za 20 ili 30 godina, pročitajte ovu knjigu. Ona će vam u tome svakako pomoći. Knjiga Tima Ferrisa govori o stjecanju hrabrosti za korjenito mijenjanje životnog stila. Ona čitatelja potiče da ozbiljno razmotri bitno pitanje koje se najče šće izbjegava: Što zaista želim od svog života?

Timothy Ferris, uspješni poduzetnik i avanturist, govori šest jezika, vodi multinacionalnu tvrtku ne odričući se putovanja po cijelome svijetu, šampion u tangu i u kickboxingu, glumac u TV-uspješnici. Ima 29 godina i o njemu članke pišu New York Times, National Geographic Traveler, Maxime i drugi.