Joshua Piven, David Borgenicht, Jennifer Worrick - Kad se dogodi najgore : priručnik za sudare i seks

Kad se dogodi najgore : priručnik za sudare i seks
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Priručnici - Priručnici za život
Izdavač Algoritam
Prevoditelj Ana Batinić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532200560
ISBN10 9532200568
Godina 2002
Broj stranica 199
Format 16,5 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 11,25 Kn Kupi

Što učiniti kada stvari krenu drugačijim smjerom od onog u kojem ste planirali? Kako postupiti kada se usred romantične večere vaš partner počne gušiti, kada vam tri sata prije sudbonosnog sudara izbije grozomoran prištić, kada shvatite da ne podnosite način na koji vas vaš odabranik ljubi, ili da su predivne grudi vaš odabranice zapravo rezultat spretnih ruku plastičnih kirurga? To je još lako, no što učiniti ako ikada posumnjate da je osoba koju volite u braku, nekakav folirant ili pak traženi kriminalac? Jer, kada se radi o sudarima i o seksu, možda više nego u bilo kojem drugom aspektu života morate znati sačuvati hladnu glavu i reagirati na najbolji mogući način. Jedan krivi postupak ili jedan dobar postupak ali u krivo vrijeme mogu imati katastrofalne emocionalne posljedice.
I dok postoje mnoge knjige koje daju upute o tome kako pronaći idealnog partnera, ovo je jedini priručnik koja vam govori kako izbjeći onog pogrešnog. Izlazite, zabavljajte se, upoznajte nove ljude, no kad se dogodi najgore, ne očajavajte… znate gdje ćete pronaći rješenje. 
Kad se dogodi najgore najgore – priručnik za sudare i seks u prijevodu Ane Batinić i uz ljupku ilustraciju Marija Jurjevića, može vam spasiti večer, ali i ljubavni život.