Cherie Carter-Scott - Ako je srednja škola igra, evo kako kršiti pravila

Ako je srednja škola igra, evo kako kršiti pravila
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Priručnici - Priručnici za život
Izdavač Algoritam
Prevoditelj Ankica Zec
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532200157
ISBN10 9532200150
Godina 2001
Broj stranica 176
Format 16,5 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 12,75 Kn Kupi

Roditelji te ne razumiju, profesori te mrze, prijateljica je iznevjerila tvoje povjerenje, a osoba koja ti se sviđa nikako da te primijeti? Osim toga, od mogućnosti koje ti se nude treba izabrati one najbolje i pronaći svoj put, treba zadovoljiti očekivanja roditelja, ispuniti zahtjevne školske programe, biti u korak s modom. Biti tinejdžer zaista nije lako. Treba preživjeti pubertet, uspješno prebroditi sve prepreke srednje škole, a kako bi se u svemu tome uspjelo, zapravo treba samo poznavati pravila igre.
Kako uspješno izbjeći sve zamke na trnovitom putu srednje škole i pritom se dobro zabavljati, otkrit će vam doktorica Cherie Carter-Scott jednostavnim, mudrim i praktičnim istinama, jednostavnim pravilima do kojih je došla u razgovorima s tinejdžerima u svojem dugogodišnjem iskustvu.
Ako je srednja škola igra, evo kako kršiti pravila, u hrvatskom prijevodu profesorice Ankice Zec i ilustraciju Marija Jurjevića donosi vam pregršt malih mudrosti koje će vam pomoći da postanete upravo onakva osoba kakva želite biti.