Mark Leyner i Billy Goldberg - Zašto muškarci zaspu nakon seksa?

Zašto muškarci zaspu nakon seksa?
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Popularna psihologija
Izdavač Naklada Ljevak
Prevoditelj Lucija Horvat
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531788533
ISBN10 9531788537
Godina 2007
Broj stranica 247
Format 21 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Nastavak knjige “Zašto muškrci imaju bradavice?”. Književnik-satiričar i liječnik otkrivaju tajne anatomije, medicine, seksa, nutricionizma, minerala i životinjskog svijeta te duhovito odgovaraju na pitanja poput – može li životinja počiniti samoubojstvo, zašto žene stalno moraju piškiti, koja je svrha pjegica, jesu li pseća usta čista, je li moguće dojiti s umecima u grudima, hoće li obrve opet narasti ako ih obrijemo?

LIJEČNIK JE OPET S VAMA!
Je li mega-bestseler "Zašto muškarci imaju bradavice?" zadovoljio vašu znatiželju o čudnim, nastranim, gadljivim, mučnim, pohotljivim ili jednostavno krajnje neugodnim pitanjima? Nije, kažete? Pa, izvrsno, jer su vaš liječnik i njegov živahni prijatelj opet s vama! Leyner, poznati satiričar te dr. med. Billy Goldberg ovog su se puta uhvatili ukoštac sa sukobom spolova, gorućim pitanjima koja će vas naučiti svemu što trebate znati.

Puna dosjetljivih i duhovitih odgovora na gomilu pitanja, vođena krilaticom "Tko pita, ne skita“, knjiga "Zašto muškarci zaspu nakon seksa?" istodobno je zabavna i poučna. Pravi je izbor za sve koji se tek nakon nekoliko čašica usude pitati... 
Zašto žene žive dulje od muškaraca, a zašto su muškarci bolji matematičari? Liječi li piškenje pod tušem atletsko stopalo i zašto žene piške češće od muškaraca? Je li moguće dojiti s umecima u grudima i zbog čega dlake urastaju? Kako aspirin zna gdje nas boli i ima li lijeka teškom PMS-u? Kako to da stariji ljudi prde više od mladih i zašto noge smrde? Imaju li žene vlažne snove? Kako djeluju preparati za samotamnjenje te može li se zaista od dezodoransa dobiti rak? Začne li se više djece za puna mjeseca i daju li zaista ljetne trudnoće više blizanaca? Postoje li homoseksualne životinje, zašto svjetlo privlači kukce i zašto psi mašu repom? Je li točno da nas u snu nitko ne može ubiti? Je li opasno nogometnu loptu dočekati glavom ili voditi ljubav noć prije utakmice? Je li točno da tijekom blagdana ima više samoubojstava? ... te pitanje od najveće važnosti: Je li zeleni čaj zaista koristan?

Opsežnija, duhovitija i bolja no ikada, knjiga "Zašto muškarci zaspu nakon seksa?" dokazuje da su, kod većine stvari pa tako i kod bitke spolova, jasni odgovori na postavljena pitanja jedini siguran, učinkovit i bezbolan lijek. Ova knjiga pravi je izbor za sve koji žele proniknuti u najskrivenije tajne anatomije, medicine, seksa, nutricionizma, minerala i životinjskog svijeta. Također donosi i rješenje za problem s kojim se ne morate pomiriti - problem erektilne disfunkcije!