Paul Seager, Sandi Mann - Zar bismo vam lagali? : otkrivanje laži u odnosima, na poslu i u životu

Zar bismo vam lagali? : otkrivanje laži u odnosima, na poslu i u životu
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Popularna psihologija
Izdavač Naklada Ljevak
Prevoditelj Marko Maras
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533030401
ISBN10 9533030402
Godina 2009
Broj stranica 197
Format 21,5 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 60,00 Kn Kupi

Dr. Paul Seager i dr. Sandi Mann, predavači psihologije na britanskom Sveučilištu Central Lancashire, napisali su neobično zanimljivu knjigu o načinima kako otkriti laži u odnosima, na poslu i u svakodnevnom životu. Laži su svuda oko nas, tvrde autori. 

Prijatelji nas uvjeravaju da ih oduševljava naša ekstremna nova frizura, bračni drug se zaklinje u vjernost, prodavači nas zavode nevjerojatnim obećanjima – razne vrste laži bombardiraju nas svakoga dana. Autori nas uče kako otkriti laž u govoru tijela, a kako pri pažljivom slušanju drugih. Kako prepoznati dječje laži, a kako kod prijatelja, ljubavnika i bračnih drugova? Možemo li otkriti laži na radnom mjestu ili "raskrinkati" prodavače i političare? 

Iako mnogi od nas vjeruju da su vješti u prepoznavanju laži, većina ljudi traži znakove laganja na krivim mjestima. Ali kako prepoznati vuče li nas netko za nos, bez obzira na to je li u pitanju dobronamjerna laž ili velika podvala?

Pomoću odgovarajućih tehnika, stručnog znanja o novim otkrićima u psihologiji, kao i malo vježbe, svatko može bolje nanjušiti laž. U ovoj knjizi psiholozi dr. Paul Seager i dr. Sandi Mann razotkrivaju popularne mitove i pokazuju prave načine otkrivanja laži.

Naučite:
- koliko dobro prepoznajete laži
- što stvarno odaje govor tijela
- koji su znakovi laži u govoru i glasu
- kako prepoznati laži kod djece, prijatelja, bračnog druga, kolega, klijenata, varalica, prodavača i političara.

Bez obzira na to koristite li ovu knjigu kako bi bolje prepoznali laži ili kako bi sami bolje lagali, ovo je neophodan vodič za svakoga tko želi razumjeti umijeće laganja.