Marsela Glavina ... et. al. - Voli i budi voljena

Voli i budi voljena
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Popularna psihologija
Izdavač Naklada Ljevak
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789535918714
ISBN10 9535918710
Godina 2016
Broj stranica 128
Format 21,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Nova knjiga iz kolekcije Samo za mene Voli i budi voljena obrađuje čitav niz ljubavnih tema -  od zavođenja, održavanja iskre u vezi, do svađa i prekida.

Smatrate li da vam muškarci ne poklanjaju pažnju koju zaslužujete, a nije vam jasno u čemu je stvar? Vjerujte, niste jedini. Postoje trikovi uz koje možete poboljšati svoje tehnike zavođenja, a jednom kad ih usavršite, privlačit ćete muškarce poput magneta. Iako mislite da je vanjski izgled prvo što muškarci primjećuju na ženama, to svakako nije jedino što ih privlači, a knjiga će vam otkriti kako očarati svakog muškarca. Dešifrirajte tajne govora tijela, ali i saznajte koje sve tipove treba izbjegavati u širokom luku kako biste uštedjeli vrijeme, energiju i osjećaje.

Ako nađete muškarca iz snova kako ćete biti sigurni da je on vaša "srodna duša"?
Svaki par prolazi kroz uspone i padove, a u knjizi vam otkrivamo jednostavne, svakodnevne stvari koje možete učiniti kako biste bili sretniji u vezi.

Želite li malo začiniti svoj ljubavni život, isprobavanje novih stvari uvijek je dobrodošlo. Zašto s partnerom ne biste isprobali tantrički seks? Ili pak istražili neke od afrodizijaka za podizanje seksualnog uzbuđenja... Ovdje možete saznati više o afrodizijacima, kama sutra pozama i sličnim stvarima koje nam golicaju maštu.

Rijetko koja veza je savršena i normalno je da u svakom odnosu postoje određeni problemi. No neke probleme ne bismo trebali smatrati 'uobičajenima'. Neki su odnosi nezdravi i trebali bi biti okončani kako bi obje osobe u vezi prestale patiti i mogle nastaviti s normalnim životom. Saznajte koji su znakovi nezdrave veze, kako otkriti prevaru i koji su najčešći uzroci razvoda braka, te što učiniti kad još volite osobu s kojom ste prekinuli.

Za kraj vam donosimo ljubavni horoskop koji otkriva kakvi su pojedini znakovi u ljubavi i kako ih je najlakše zavesti.