Adrian P. Kezele - Skrivene poruke, skrivena značenja

Skrivene poruke, skrivena značenja
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Popularna psihologija
Izdavač Dvostruka duga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532870008
ISBN10 9532870008
Godina 2007
Broj stranica 232
Format 23,5 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 40,00 Kn Kupi

Jeste li ikada razmišljali o čudnim slučajnostima koje su promijenile vaš život, ili život nekoga koga poznajete? Što mislite o predznacima i podudarnostima? Jesu li oni za vas slučajni događaji kojima značenje pridaju praznovjerje i strah ili osjećate da u tome "ima nešto"? Vjerujete li u smisao ili ste zagovornik kaosa? Ova knjiga će vam otkriti kako izgleda stvarnost u kojoj su svi događaji međusobno povezani, pa čak i oni koji su jedan od drugog odvojeni vremenom i prostorom. Također, naučit ćete kako započeti "razgovor" sa stvaralačkom inteligencijom prirode te njene poruke uporabiti kao putokaze na putu vlastitog razvoja. Knjiga "Skrivene poruke, skrivena značenja" donosi novo znanje koje život i njegove uzbrdice i nizbrdice prikazuje u sasvim drukčijem svjetlu.

Nema više sivila i dosade. Svaki trenutak je poseban, u svakom trenutku je skriveno duboko značenje. Život je avantura, a kad pročitate ovu knjigu - i njena načela počnete provoditi u praksi - osjećat ćete upravo to - zadovoljstvo avanture!

"...MORAŠ SLIJEDITI ZNAMENJA. BOG JE U SVIJET ZAPISAO PUT KOJI SVAKI ČOVJEK TREBA SLIJEDITI. VALJA SAMO ČITATI ŠTO JE ZAPISAO TEBI."
Paolo Coelho

Nakon što je C.G. Jung prepoznao zakon sinkroniciteta, slučaj je prestao biti slučaj. Smislene podudarnosti postale su dio života - jedan od načina na koji se oblikuje naša stvarnost. Nakon što je James Redfield napisao Celestinsko proročanstvo, milijuni ljudi širom svijeta prepoznali su sebe u čarobnom svijetu sinkroniciteta. "Skrivene poruke, skrivena znacenja" knjiga je koja će vam objasniti kako i zašto nastaju "slučajnosti". Naučit ćete kako prepoznati poruke koje svakom čovjeku upućuje stvaralačka inteligencija prirode. Ako ste dosad svoje odluke donosili sami, ako niste znali čiji savjet poslušati, ako iza prividnog kaosa niste uspjevali pronaći smisao, sada ćete upoznati savršenog savjetnika i pomagača - samu prirodu! Kad naučite slušati i tumačiti poruke koje vam priroda neumorno šalje, vaš život će se promijeniti. Otkrit ćete novi svijet u kojem svaki događaj ima smisao i značenje!

Neke od tema iz knjige:
Zašto se to događa baš meni i zašto baš sad?
Čemu nas uči zakon karme?
Razbijanje kontroliranih sustava - preduvjet iskrene komunikacije s prirodom
Povezanost sa cjelinom i "ulazak u struju"
Prihvaćanje i tumačenje poruka prirode
Znakovi (djotiš nimita), podudarnosti i sinkronicitet
Razgovor s prirodom - postavljanje pitanja i tumačenje odgovora (individualne i grupne tehnike)
Uloga rasa - životnih okusa - i kako ih njegovati
Stvaralačka duhovnost - aktivna interakcija s prirodom