Caro Handley - Riješite u 30 dana ljubav : kako pronaći savršenog partnera u samo mjesec dana

Riješite u 30 dana ljubav : kako pronaći savršenog partnera u samo mjesec dana
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Popularna psihologija
Izdavač Marjan Tisak
Prevoditelj Mirjana Čanić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532141566
ISBN10 9532141561
Godina 2004
Broj stranica 80
Format 21 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Ako ste se tek upustili u vezu, ili ste već godinama sa svojim partnerom, ovo je vodič za vas! "Riješite u 30 dana: Ljubavnu vezu" jest suštinski "korak po korak" vodič za uspješan, sretan i dugotrajan ljubavni odnos. Otkrijte što oboje želite od veze, zajedničke ciljeve i vrijednosti, te naposljetku naučite i kako održavati romantiku i ljubav u vezi. Svojim znanjem i duhovitošću, vrhunski stručnjak i savjetnica Caro Handley pokazuje vam način kojim ćete lakše izaći na kraj s promjenama i ojačati sve ono dobro u vašoj vezi, kako ćete riješiti zajedničke probleme, nositi se s preprekama i sukobima, te ostati zauvijek u sretnoj ljubavnoj vezi.
Ovaj vodič uočava učestale teškoće u vezama, te pomoću vježbi i savjeta nudi pozitivan pristup njihovom rješavanju, vodeći vas kroz izazove s kojima ćete se suočavati kao ljubavni par. U samo 30 dana otkrit ćete kako ostvariti dugotrajnu, uzbudljivu, strastvenu, zabavnu i predanu ljubavnu vezu.
Caro Handley je uspješna instruktorica umijeća življenja i autorica knjiga koje su na vrhu liste najpopularnijih knjiga iz samo-pomoći.