Lis Wiehl - Pobijedite svaki put!

Pobijedite svaki put!
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Popularna psihologija
Izdavač Škorpion
Prevoditelj Maja Veselinović Kovač
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532890037
ISBN10 9532890033
Godina 2008
Broj stranica 312
Format 24 cm
Obavijest 6,96
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Bilo da se nadate kako ćete uvjeriti šefa da vam da povišicu ili nagovarate svoga supružnika da manje vremena provodi pred televizorom, a više s vama, «Pobijedite svaki put» bit će vam vodič, sa svojim praktičnim i korisnim savjetima kako učinkovito voditi parnicu - i s lakoćom je dobiti. 

Prečesto raspravljamo o zaključku, a bez jasnoga iznošenja pretpostavki, reagiramo ljutito, umjesto da iznesemo nepobitne činjenice, osjećamo se napadnutima čim osjetimo otpor ili ne uspijevamo smireno iznijeti neoborive protuargumente. U ovoj dinamičnoj, inovativnoj knjizi Lis Wiehl pokazuje kako primjenjivati odvjetničke vještine, znanje i strategije.

Pišući zanimljivim, pristupačnim načinom, Wiehl vas podučava kako na najbolji način zastupati vlastite interese, tako da svoj slučaj iznesete jasno i precizno - i osvojite srca (i promijenite mišljenja) čak i onih najtvrdoglavijih »protivnika». Naučit ćete jednostavna pravila, koja će vas odvesti do pobjede.

Uz praktične savjete kako učinkovito iznijeti svoj slučaj i izaći kao pobjednik, ova knjiga donosi i pronicljive priče iz stvarnoga života, priče o ljudima, koji su zastupanjem svojih gledišta promijenili vlastite živote. Sa svojim pomno odabranim strategijama, usmjerenim ostvarivanju ciljeva, «Pobijedite svaki put» će vam pomoći ostati pribranima i zadržati stvari pod nadzorom kad god osjetite da vas je život stavio pred sud.