Stephen R. Covey, A. Roger Merrill, Rebecca R. Merrill - Najprije ono što je najvažnije

Najprije ono što je najvažnije
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Popularna psihologija
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Damir Biličić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9799531963472
ISBN10 9531963479
Godina 2000
Broj stranica 326
Format 24 cm
Obavijest 42,00
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Svatko želi obaviti što više stvari u što manje vremena. No gdje se onda izgube ti bogati odnosi, unutarnji mir, duhovna ravnoteža i samopouzdanje? l gdje nestane sigurnost da je ono što činimo ujedno i najvažnije i da je to što činimo dobro? Progoni li vas to pitanje čak i kad imate osjećaj da ste najučinkovitiji?
Ako je tako, knjiga Najprije ono što je najvažnije može vam pomoći da spoznate zašto vam najvažnije stvari često nisu na prvome mjestu. Ova vam knjiga ne nudi sat, ona vam daje kompas, jer je pitanje kamo ste se uputili neusporedivo važnije od toga koliko brzo napredujete. A ova je knjiga potrebna svima i nudi rješenja za probleme na osobnom ali i na poslovnom planu. Ako ste menadžer ili vođa tima ova knjiga će vam sigurno pomoći. No ako i niste zacijelo znate da je osobnim životom ponekad isto tako teško upravljati — a Stephen R. Covey, jedan od najvećih svjetskih autoriteta s područja psihologije uspjeha uvjerit će vas u mnoge stvari koje će vam pomoći a za koje niste znali.
Stephen R. Covey autor je knjige 7 navika uspješnih ljudi, najautoritativnijeg priručnika s područja psihologije uspjeha. Uz tu knjigu na hrvatskom jeziku objavljene su mu i knjige 7 navika uspješnih obitelji i Uspješno vođenje na temeljima načela.