Dale Carnegie - Kako steći prijatelje i naklonost ljudi

Kako steći prijatelje i naklonost ljudi
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Popularna psihologija
Izdavač Škorpion
Prevoditelj Mladen Jurčić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789536405336
ISBN10 9536405334
Godina 1999
Broj stranica 248
Format 20,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

DALE CARNEGIE nudi savjete koje je vrijeme potvrdilo, a tijekom gotovo osamdeset godina ti su savjeti milijune čitatelja ponijeli prema uspjehu u poslovnome i osobnome životu.
Sad smo prvu i najbolju knjige te vrste prilagodili nemirnim, složenim prilikama suvremenoga doba, pa će vam pokazati kako ćete:
• diplomatski i taktično komunicirati
• graditi na čvrstim temeljima, koristeći se svim pogodnostima
• učiniti da vas ljudi vole
• svoju poruku prenijeti jasno i naširoko
• postati učinkovitiji rukovoditelj
• usavršiti sposobnost obavljanja zadaća
• najpovoljnije iskoristiti moć digitalnih oruđa.

Carnegiejev oštrouman pristup komunikaciji već je cijelo stoljeće jednako aktualan, a pobudio je zanimanje milijuna čitatelja.
Na zidu u uredu uspješnoga američkoga industrijalca Warrena Buffetta kao jedina diploma visi svjedodžba o osposobljavanju u školi Dalea Carnegieja, a i glasoviti poslovni čovjek Lee Iacocca priznaje da je upravo ondje stekao hrabrost da govori u javnosti.
Scott Adams, autor omiljenoga stripa Dilberta, smatra da Carnegiejeva učenja „mijenjaju život“. Kako bi pokazali trajnu važnost tih savjeta, u tvrtki „Dale Carnegie & suradnici“ odlučili su njegova načela i savjete prilagoditi našemu hirovitomu digitalnomu dobu. Danas komuniciramo brže i služimo se drukčijim oruđima, ali Carnegiejevi savjeti kako priopćavati, rukovoditi i učinkovito voditi neprocjenjivi su u svakome dobu.