Daniel Goleman - Emocionalna inteligencija u poslu

Emocionalna inteligencija u poslu
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Popularna psihologija
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Goran Vujasinović
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531965354
ISBN10 9531965358
Godina 2000
Broj stranica 359
Format 24,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Daniel Goleman, autor proslavljenog svjetskog bestselera "Emocionalna inteligencija", u svojoj novoj knjizi pruža precizne, znanstveno utemeljene smjernice za njegovanje sposobnosti najpotrebnijih na tržištu radne snage, a to su: samosvijest, samopouzdanje i samokontrola predanost i poštenje sposobnost komuniciranja i utjecanja, poticanja i prihvaćanja promjena.

"Emocionalna inteligencija u poslu" knjiga je koja će nedvojbeno revolucionarizirati pristup poslu, promijeniti poslovne organizacije, i stajališta onih koji ih vode. Ova knjiga objašnjava što je emocionalna inteligencija i zašto je, za uspjeh u poslu, važnija od kvocijenta inteligencije ili stručnosti. 

U njoj je detaljno opisano 12 osobnih vještina temeljenih na samokontroli (primjerice točna procjena samog sebe, samokontrola, inicijativa i optimizam) te 13 ključnih vještina u odnosu s ljudima (primjerice okrenutosti prema usluzi, razvoj drguih, upravljanje sukobima i izgrađivanje dobrih odnosa). Goleman navodi mnogo primjera i anegdota.