Lynne McTaggart - Eksperiment namjere

Eksperiment namjere
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Popularna psihologija
Izdavač TELEdisk
Prevoditelj Sandra Peharda
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789537039592
ISBN10 9537039595
Godina 2008
Broj stranica 395
Format 22,5 cm
Obavijest 11,28
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Knjiga koju vidite revolucionarno je štivo, inovativno istraživanje znanosti nakane. To je, također, prva knjiga koja vas, čitatelje, poziva da aktivno sudjelujete. Ona pomoću otkrića vodećih znanstvenika u domeni ljudske svijesti pokazuje da misao utječe i na izvanjske pojave.

Misao stvara vlastitu, opipljivu energiju, kojom je moguće poboljšati vlastiti život, pomoći drugima i promijeniti svijet. U "Eksperimentu namjere" autorica bestselera Lynne McTaggart, nagrađivana novinarka na polju znanosti i istaknuta članica zajednice za izučavanje ljudske svijesti, predstavlja nam uzbudljivu znanstveno-detektivsku priču i vodi nas na put do krajnjih granica ljudske svijesti. Opisuje nam začetnike znanosti o namjeri i rad s timom uglednih znanstvenika iz cijelog svijeta, kao što su fizičar Fritz-Albert Popp s Međunarodnog instituta za biofiziku, i dr. Gary Schwartz, profesor psihologije, medicine i neurologije na Sveučilištu u Arizoni, kako bi utvrdila učinke usredotočene skupne namjere na znanstveno mjerljive ciljeve: životinje, biljke i ljude...

"Svijest - najtajnovitiji entitet u svemiru - dugo je imala sporednu ulogu u drami postojanja. Međutim, raspored uloga se mijenja zato što su nedavna znanstvena otkrića dala svijesti glavnu ulogu. Naše misli i namjere oblikuju vanjski svijet; opet imamo izbor i odgovornost. 'Eksperiment namjere' spisateljice Lynne McTaggart pokazuje nam zašto."
Dr. Larry Dossey, autor knjige "Neobična iscjeljiteljska snaga običnih stvari"

"Lynne je opet uspjela i stvorila čitljiv, opsežan pregled istraživanja o utjecaju namjere na naš život i okolinu. Lynne, hvala ti."
Barbara Brennan, autorica knjige "Ruke svjetla"