Anita Moorjani - Ponovno rođena

Ponovno rođena
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Osobni razvoj
Izdavač V.B.Z.
Prevoditelj Anka Munić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533046891
ISBN10 9533046899
Godina 2015
Broj stranica 264
Format 20 cm
Obavijest 59,40
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Ponovno rođena : moje putovanje od raka i iskustva blizu smrti do istinskog ozdravljenja

 

„Mogla sam odabrati hoću se vratiti… ili nastaviti prema smrti. Odlučila sam se za povratak kad sam shvatila da je raj stanje, a ne mjesto…“

 

„Ponovno rođena“ nadahnjujući su memoari Anite Moorjani. Nakon gotovo četiri godine borbe s karcinomom i zloćudnim stanicama, njezino je tijelo počelo otkazivati. Lebdjela je na granici između života i smrti, a tada je spoznala svoju urođenu vrijednost i stvarni uzrok svoje bolesti. Dok je polako dolazila k sebi, shvatila je da joj se stanje poboljšalo nevjerojatnom brzinom – iz bolnice je otpuštena u roku od samo nekoliko tjedana, a u njezinu tijelu više nije bilo ni traga zloćudnim stanicama!

 

Anita Moorjani pripovijeda o svom djetinjstvu u Hong Kongu, poslovnim izazovima, o svojoj istinskoj životnoj ljubavi te o danima koji su je prikovali za bolesničku postelju. Otkriva nam što je sve naučila iz bolesti, kako je demantirala liječnike i suvremenu medicinu, priča nam o ozdravljenju, strahovima i istinskoj veličanstvenosti svakoga od nas. Iskustvo blizine smrti iz temelja joj je promijenilo poglede na život i danas je sve što radi prožeto dubinom i spoznajama koje je dobila dok je bila u „drugom svijetu“.

 

Kao pripadnica tradicionalne hinduske obitelji u većinski kineskom i britanskom društvu, Anita Moorjani od djetinjstva je bila razapeta između svoje i kulture i vjere sredine u kojoj je živjela. Godinama je pokušavala krivotvoriti vlastiti put kako bi ispunila tuđa očekivanja, a zahvaljujući prosvjetljenju koje je doživjela u drugoj dimenziji spoznala je da ima moć izliječiti se sama i da u svemiru postoje čuda za koja prije nije znala.