Brene Brown - Moć nesavršenstva

Moć nesavršenstva
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Osobni razvoj
Izdavač V.B.Z
Prevoditelj Radha Rojc Belčec
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533045894
ISBN10 9533045892
Godina 2013
Broj stranica 196
Format 20 cm
Obavijest 9,93
knjiga nije dostupna Obavijesti me

U knjizi “Moć nesavršenstva” Brené Brown iznosi deset načela o moći življenja punim plućima i srcem. Piše jednostavno, toplo i duhovito i daje primjenjive savjete kako se prestati zamarati mišljenjima drugih, uspoređivati se s drugima i kako shvatiti da ne moramo biti savršeni da bismo razvili osjećaj vlastite vrijednosti. Upravo se u prihvaćanju naših nesavršenosti otkriva moć zdravog i zrelog življenja!
Brené Brown, doktorica znanosti i magistra socijalnog rada, popularna je autorica i profesorica na Koledžu socijalnog rada Sveučilišta u Houstonu. Njezin je revolucionarni rad predstavljen u brojnim američkim i svjetskim medijima, a bila je jedna od najupečatljivijih govornika na TED-ovim konferencijama. 
 
Ova važna knjiga govori o dugogodišnjem razvoju od pitanja: 'Što će ljudi misliti?' do tvrdnje: 'Ja sam dovoljno dobra.' Autoričina jedinstvena sposobnost povezivanja originalnog istraživanja s iskrenim iznošenjem vlastite priče daje dojam da čitajući “Moć nesavršenstva” zapravo vodimo dug, ohrabrujući razgovor s vrlo mudrim prijateljem koji nam pruža suosjećajnost, mudrost i sjajne savjete.
Harriet Lerner, autorica bestselera The New York Timesa The Dance of Anger (Ples bijesa) i The Dance of Connection (Ples povezanosti).