Florence Scovel Shinn - Snaga izgovorene riječi

Snaga izgovorene riječi
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Metafizika duhovnog života
Izdavač Veble commerce
Prevoditelj Marina Leustek
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532510041
ISBN10 9532510044
Godina 2006
Broj stranica 102
Format 19 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Florence Scovel Shinn mnogo je godina poučavala metafizičku znanost u New Yorku. Predavanja su joj bila odlično posjećena pa je tako zaslužna za prenošenje poruke golemom broju ljudi.
Njezine se knjige u velikim nakladama prodaju u Americi kao i u svijetu. Tekstovi su to u kojima postoji nešto što tako nesmetano pronalazi put do udaljenih i neslućenih dijelova Europe i ostalog svijeta. Uvijek se iznova događa da susrećemo ljude koji su u dodir s Istinom došli naišavši na knjigu Florence Shinn u krajevima u kojima bi se to najmanje očekivalo.
Bila je vrlo duhovno biće, iako je to često prikrivala iza jednostavnog i ležernog načina izlaganja. Stručni, učen stil nije osjećala svojim. Poučavala je na temelju bliskih, praktičnih i svakodnevnih primjera.
Prije no što je postala učiteljica Istine, bila je likovna umjetnica i ilustratorica knjiga, a potječe iz stare philadelphijske obitelji.
Za sobom je ostavila brojne bilješke i tekstove, koji su prikupljeni i objavljeni u ovoj knjizi. Neka se nade u rukama mnogobrojnih.