Judy Bastyra - Umijeće orgazma

Umijeće orgazma
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljubav/spolnost
Izdavač EPH Media
Prevoditelj Željko Ivanjek (ur.)
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533001678
ISBN10 9533001674
Godina 2010
Broj stranica 88
Format 21 cm
Obavijest 6,75
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Puna malih otkrića
Ova jasno pisana i prigodno ilustrirana knjiga puna je malih otkrića koja muškarcima i ženama mogu biti i veliki koraci prema vatrometu strasti. Iz brojnih poglavlja knjige pršte spoznaje i poticaji. Jeste li, primjerice, znali koja se tvar u mozgu oslobađa dok se ljubite? Da znate do kojih sve to uzbuđenja može dovesti ne bi vas destimulirao njen (njegov) karijes. Brzi životni ritam. Seks na brzaka. Kakva predrigra, poslovi čekaju. Drukčije ćete misliti nakon što pročitate poglavlje o predigri.

Masturbiranje. Muško, žensko ili uzajamno. Kao dječacima na vjeronauku su nam govorili da je masturbiranje smrtni grijeh. Danas, evo, nauka smatra masturbaciju normalnom seksualnom aktivnošću. Muška masturbacija.

Poučno i zabavno
Ovo poglavlje ne propituje ispravnu tehniku, štoviše, potiče kreativnost. Ženska masturbacija. Kako ženska masturbacija pojačava seksualno zadovoljenje u partnerskoj vezi? Uzajamno masturbiranje kao dodatni oblik intimnosti.

Sve nabrojeno dio je tema knjige Umijeće orgazma koja, da ne bi bilo zabune, toplo poručuje da seks nije niz mehaničkih pokreta, naprotiv, u seksu treba slijediti svoje instinkte i zabavljati se.