Chris Schreiber, Jerry Goldberg - Sauna : užitak za tijelo i dušu

Sauna : užitak za tijelo i dušu
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Erna Ferenđa
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531404563
ISBN10 9531404569
Godina 2009
Broj stranica 128
Format 22 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Sve više ljudi cijeni pozitivne učinke saune. Za to postoji dobar razlog: onaj tko jedanput na tjedan odlazi u saunu, očvrsnut će i ojačati svoj obrambeni i krvožilni sustav te istodobno spriječiti mnoge bolesti - i ne samo to! Sauna potiče rad hormonalnog sustava i omogućuje nam da se i tjelesno i duhovno bolje osjećamo. Ukratko: sauna je jednostavno dobar izbor! 

Ovaj savjetnik nudi informacije i poticaje, i to ne samo onima koji još nisu iskušali blagodati saune, nego i onima koji se njome već dugo koriste. Pročitajte najvažnije upute o uporabi saune i doznajte na što trebate paziti kako biste najbolje iskoristili njezino blagotvorno djelovanje. Doznajte o različitim, katkad i egzotičnim vrstama saune i odaberite onu koja vam se dopada. Kratko predahnite od svakodnevice, provedite dan u sauni i učinite nešto za svoju ljepotu. Želite li se doista opustiti i osloboditi tijelo otrova? Pomoći će vam petodnevna kura sa saunom, posebnim napitcima i čajevima.

Nije teško napraviti saunu! U ovoj ćete knjizi naći opsežne informacije o osmišljavanju saune, potrebnom materijalu i izvedbi.