Matilda Ivaniš - Aromaterapija - mala kućna ljekarna

Aromaterapija - mala kućna ljekarna
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje
Izdavač Planetopija
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532579376
ISBN10 9532579370
Godina 2006
Broj stranica 90
Format 18,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Aromaterapeutkinja Matilda Ivaniš ovim se načinom iscjeljivanja bavi nekoliko godina, a završivši školu aromaterapije i mnoge druge stručne seminare prikupila je vrijedna znanja pretočena u ovaj praktični priručnik.

Želite li naučiti kako birati kvalitetna ulja, kako izrađivati uljne mješavine, svladati osnovne načine primjene eteričnih ulja, te kod kuće u krugu obitelji stvoriti malu mirisnu ljekarnu s kojom ćete moći na prirodan i mirisan način iscjeljivati i njegovati, ovo je pravi priručnik za vas. Savršena prilika da i sami svladate osnove aromaterapije za sigurnu primjenu kod kuće! 

Cilj ove knjige jest ponuditi vam osnovno znanje o aromaterapiji i pružiti podršku da se sami usudite koristiti eterična ulja kako biste unaprijedili kvalitetu vlastitog življenja. Kroz poglavlja sam obradila najčešća stanja koja sam uspješno tretirala navedenim uljima i receptima. Naravno, postoji još mnogo toga što se primjenom ulja može, no odlučila sam se za ono što su me ljudi najčešće pitali i u čemu imam najviše iskustva, lako će biti puno govora o tretiranju fizičkih tegoba, ni u jednom trenutku ne zaboravite da ulja djeluju na sve naše razine, znali mi to ili ne, razmišljali o tome i je li nam to cilj ili nije. Naravno, usmjerimo li naša nastojanja, još se više otvaramo iscjeljujućoj snazi bilja pretočenoj u eterična ulja. Vjerujte im, prepustite se njihovu mirisnom vodstvu, budite spremni na čuda! Jer, koliko god ih poznavali i vjerovali u njih, s vremena na vrijeme snagom i brzinom djelovanja iznenade i najveće znalce.