Brooke Alpert, Patricia Farris - Život bez šećera

Život bez šećera
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje - Zdrava prehrana/dijete
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Aleksandra Barlović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531418928
ISBN10 9531418926
Godina 2016
Broj stranica 227
Format 24 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 30,00 Kn Kupi

Smršavite, osjećajte se sjajno i izgledajte mnogo mlađe 

Šećer, pogubna bijela tvar koja u pogledu izazivanja ovisnosti nadmašuje kokain, postala je žarište pozornosti zdravstvenih stručnjaka širom svijeta. 

Svi znamo da prehrana bogata šećerom može prouzročiti pretilost, srčanu bolest, rak i dijabetes, a povezana je i s drugim ozbiljnim zdravstvenim stanjima kao što su slab razvoj mozga u djece ili čak Alzheimerova bolest. Od žlica šećera koji sipamo u čaj i kavu do najviših razina fruktoze skrivenih u pakiranoj hrani i pićima, suvišan šećer čini nas ne samo pretilima i bolesnima nego i uzrokuje prijevremeno starenje naše kože. Nutricionistica Brooke Alpert i dermatologinja dr. Patricia Farris u knjizi Život bez šećera predstavile su revolucionaran program koji neće samo ograničiti suvišan šećer u krvi i stanjiti vaš struk, nego će i zaustaviti vašu žudnju za šećerom, pomoći vam pomladiti kožu i postići dobro zdravlje. Tajna?
 • Trodnevna apstinencija od šećera s ciljem uklanjanja šećera iz organizma i trodnevno obnavljanje kože na putu prema dobrom izgledu i stanju u kojem ćete se osjećati sjajno. 
• Plan prehrane za četiri tjedna, slasni recepti i prijedlozi jelovnika koji će vam pomoći izgubiti neželjene kilograme i sačuvati vitkost. 
• Režim njege kože za četiri tjedna, kako biste se suprotstavili procesu starenja i održali kožu mladenačkom.
 
Ovaj jednostavni kombinirani pristup nastojanju da izgledate i osjećate se najbolje prepun je neprocjenjivo vrijednih savjeta. Što je najvažnije, oslobodit će vas ovisnosti o šećeru jednom zauvijek.