Breda Hrobat, Mojca Poljanšek - 90-dnevna dijeta : ukusna jela za sljedećih 90 dana! (drugi dio)

90-dnevna dijeta : ukusna jela za sljedećih 90 dana! (drugi dio)
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje - Zdrava prehrana/dijete
Izdavač Katarina
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789619156940
ISBN10 9619156943
Godina 2007
Broj stranica 90
Format 21 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Priručnik za održavanje težine

,

Priručnik za održavanje težine nastavak je »90-dnevne dijete«. Prvi je priručnik bio namijenjen mršavljenju - držeći devedesetodnevnu dijetu mogli ste izgubiti i do 25 kg. Ovaj drugi dio sastavljen je za sve vas koji želite održati postignutu težinu i učvrstiti promjene do kojih je došlo u vašem metabolizmu. Jelovnike iz priručnika možete upotrijebljavati svakodnevno, te ako namjeravate ponoviti 90-dnevnu dijetu.
Koristeći se prvim dijelom, našli ste se na odličnom putu da postignete primjerenu tjelesnu težinu. Da biste ju zadržali, nakon završene dijete potrebno je provoditi sljedeće:
držite se točnog vremenskog rasporeda dnevnih obroka, «* pravilno kombinirajte namirnice i pripremajte ih prema preporukama iz knjige, i* pijte dovoljno tekućine,
budite stalno tjelesno aktivni, 'i* potičite želju za kvalitetnijim životom.
Priručnik nudi razne praktične i ukusne jelovnike, sastavljene prema zakonitostima kombiniranja namirnica tijekom 90 dana. Kao i jelovnici iz prvoga priručnika, i ovi su prilagođeni svima koji imaju dug radni dan i koji kuhaju za ostale članove obitelji ili se hrane vani.
U priručniku za održavanje težine ručak i večera su različiti, tako da su jelovnici još bogatiji i sastavljeni od namirnica koje imaju ugodan učinak na organizam i zdravlje. Jelovnicima možete mijenjati raspored i jesti samo omiljene namirnice, ali pod uvjetom da ne mijenjate vremenski raspored dnevnih obroka te da namirnice pravilno kombinirate.
Priručnikom »90-dnevna dijeta - prvi dio« bili ste oduševljeni. Neka vam i drugi dio bude inspiracija i potpora na putu do trajnog zadovoljstva!