Sari Harrar - Zdravstveni vodič za dug život

Zdravstveni vodič za dug život
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje - Tijelo/zdravlje
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Mirjana Paić Jurinić
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531404631
ISBN10 9531404631
Godina 2009
Broj stranica 400
Format 26 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 54,00 Kn Kupi

 

 

Svatko od nas može izbjeći bolesti koje sa sobom donosi starenje. Važna je preventiva u obliku aktivnog i razboritog života, odnosno, da bismo bili zdravi sutra, moramo voditi brigu o svom zdravlju danas. Knjiga Zdravstveni vodič za dug život pokazat će vam kako se malim promjenama životnih navika možete osjećati bolje, imati više energije, biti otporniji na bolesti te još dugo živjeti kvalitetnim i aktivnim životom.

Ovaj iznimno koristan i praktičan obiteljski priručnik pružit će vam cijeli niz dragocjenih savjeta – pokazat će vam kako možete izbjeći bolesti poput osteoporoze, artristisa, dijabetesa, srčani i moždani udar, poteškoće s vidom i pamćenjem, nesanicu, umor… Ujedno će vam pomoći da se usredotočite i na drugu važnu značajku svog zdravlja, a to je postizanje osobne sreće i zadovoljstva. A praktični savjeti o prehrani te sveobuhvatni program tjelovježbe omogućit će vam da istoga trenutka poboljšate kvalitetu svog života. Zahvaljujući ovoj dragocjenoj knjizi, bit ćete zdravi i puni energije u svakoj životnoj dobi.

Knjiga Zdravstveni vodič za dug život je:

• Pouzdana – temelji se na najnovijim medicinskim istraživanjima, uključujući više od 500 kliničkih studija
• Suvremena – više od 100 vrhunskih liječnika i istraživača dali su svoje savjete o tome kako ostati zdrav i zaustaviti bolesti prije no što se pojave
• Visoke kvalitete – izdanje u tvrdom uvezu s 400 stranica u boji
• Neophodna – donosi praktičnu pomoć koja vam može produljiti, čak i spasiti život