Donatella Verbanac - Prehrana tijekom bolesti

Prehrana tijekom bolesti
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje - Tijelo/zdravlje
Izdavač Slobodna Dalmacija
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789537088422
ISBN10 9537088421
Godina 2006
Broj stranica 148
Format 23,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Dr.sc. Donatella Verbanac, poznata i priznata hrvatska stručnjakinja, autorica knjige "O prehrani: što, kada i zašto jesti?" koja je do danas publicirana u tri izdanja, nedavno je u izdanju Slobodne Dalmacije objavila novu knjigu "Prehrana tijekom bolesti". 
Knjiga nudi pregršt vrijednih savjeta te pomaže u otklanjanju nedoumica o tome kako odabrati i pripremiti namirnice u pojedinim bolestima i stanjima. Osim savjeta, u knjizi se mogu naći i recepti za pojedina jela kao i analiza istih.