| Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje - Tijelo/zdravlje |
| Izdavač | Slobodna Dalmacija |
| Prevoditelj | - |
| Vrsta uveza | Meki |
| ISBN13 | 9789537088422 |
| ISBN10 | 9537088421 |
| Godina | 2006 |
| Broj stranica | 148 |
| Format | 23,5 cm |
| Obavijest | knjiga nije dostupna Obavijesti me |
Dr.sc. Donatella Verbanac, poznata i priznata hrvatska stručnjakinja, autorica knjige "O prehrani: što, kada i zašto jesti?" koja je do danas publicirana u tri izdanja, nedavno je u izdanju Slobodne Dalmacije objavila novu knjigu "Prehrana tijekom bolesti".
Knjiga nudi pregršt vrijednih savjeta te pomaže u otklanjanju nedoumica o tome kako odabrati i pripremiti namirnice u pojedinim bolestima i stanjima. Osim savjeta, u knjizi se mogu naći i recepti za pojedina jela kao i analiza istih.