Snješka Šlibar, Kristina Ukalović - Ne reži me! : kako povećati grudi na prirodan način

Ne reži me! : kako povećati grudi na prirodan način
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje - Tijelo/zdravlje
Izdavač J’adore
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789535543800
ISBN10 9535543806
Godina 2008
Broj stranica 128
Format 20 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 1,89 € Kupi

Da biste vježbanjem postigli rezultate, potrebna vam je disciplina, ustrajnost i dobro znojenje. Pritom vam društvo i šale pomažu da vam sve skupa lakše legne. Čitanje knjige Ne reži me! autorica Šnješke Šiibar i Kristine Ukalović, zabavan i opušten način pisanja o vježbama za povećanje grudi, podsjetilo me da je u društvu lakše vježbati. Zato će knjiga biti dobro drušvo za sve pripadnice ljepšeg spola, koje odluče na prirodan način brinuti se za svoje grudi.

Kao sportaš mogu reći da je program vježbanja cjelovit, upotpunjen i dobro isplaniran. Način na koje su vježbe opisane jasan je i kratak. Osobito bih istaknuo opušten i zanimljiv način naziva vježbi. Taj zaigran i opušten ton pomaže da se vježba s više užitka. Primjerena tjelesna aktivnost jedan je od temeljnih načina brige za zdravlje. Siguran sam da će primjena vježbi iz ove knjige utjecati na smanjenje zdravstvenih problema vezanih uz grudi. Osim toga, vježbe pridonose ranom otkrivanju upozoravajućih znakova. Zdravije i ljepše, zato se isplati uložiti trud… a ova knjiga vas upućuje kako ćete to postići!

Autorice Snješka Šiibar i Kristina Ukalović u svojoj knjizi Ne reži me! na privlačan način iznose prirodne načine brige za građu i njihovo povećanje. Otkrivaju drugu mogućnost od noža i zahvata estetske kirurgije.

Botox partiji, novinski članci i televizijske emisije o tome tko je što operirao, televizijske serije Reži me i Pod nož stvaraju mnjenje da ne postoji ništa drugo što možete napraviti da biste bili ljepši! U pokretu SPA&WELLNESS također postoji težnja da se i usluge estetskih kirurga uklope u široku lepezu svega što se nudi da biste bili zdraviji, vitalniji i ljepši. Medical Wellness, osim programe oporavka od bolesti i zdravstvenih zahvata, lako uključuje i taj dio ponude. To je trend u svijetu već poprilično zastupljen, a kod nas je u začecima. U nekim wellness centrima gostuju poznati esteski kirurzi, dogovoraju zahvate, no još nisam čuo da se ti zahvati obavljaju i u samim centrima. Siguran sam da će i dio centara SPA&WELLNESS, koji stavljaju naglasak na prirodno i vježbanje, metodama koje donosi ova knjiga, obogatiti svoju ponudu. Također, mislim da će sve žene koje redovitim vježbanjem održavaju ljepotu nogu, stražnjica… i drugih dijelova tijela, uz pomoć ove knjige više se brinuti i za svoje grudi.