Grupa autora - Kako svladati visoki krvni tlak

Kako svladati visoki krvni tlak
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje - Tijelo/zdravlje
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531402101
ISBN10 9531402108
Godina 2008
Broj stranica 320
Format 27 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 9,00 € (67,81 Kn) Kupi
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 7,50 € (56,51 Kn) Kupi

Plan za svladavanje visokoga krvnog tlaka, koji ćete naći u našem priručniku Kako svladati visoki krvni tlak, zasnovan je na najnovijim znanstvenim otkrićima. Budete li ga se pridržavali,  u kratko ćete vrijeme sniziti tlak i do 10%. Štoviše! Snizit ćete i razinu kolesterola, a imat ćete mnogo više energije nego dosad.

Ova vam kuharica neće propisivati dijete niti će Vam braniti uživanje u hrani koja Vam je najdraža. Umjesto toga, u njoj ćete naći više od 300 recepata za ukusna i brzo pripremljena jela za svaku priliku: nešto manje slana, ali zato ukusno začinjena, pripravljena od namirnica visoke hranidbene vrijednosti.

Osim recepata, tu ćete naći ideje za jela, potrebne sastojke i informacije korisne za zdravlje. Uz svako je jelo navedena i hranjiva vrijednost, kao i udio kalija – jednog od ključnih elemenata u borbi protiv visokoga krvnog tlaka. Na kraju knjige naći ćete još i poglavlje o promjeni načina življenja: autori priručnika predstavljaju Vam zdrav način života kao lagan i zabavan.