Grupa autora - Kako svladati visoki krvni tlak

Kako svladati visoki krvni tlak
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje - Tijelo/zdravlje
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531402101
ISBN10 9531402108
Godina 2008
Broj stranica 320
Format 27 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 102,00 Kn Kupi
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 85,00 Kn Kupi

Plan za svladavanje visokoga krvnog tlaka, koji ćete naći u našem priručniku Kako svladati visoki krvni tlak, zasnovan je na najnovijim znanstvenim otkrićima. Budete li ga se pridržavali,  u kratko ćete vrijeme sniziti tlak i do 10%. Štoviše! Snizit ćete i razinu kolesterola, a imat ćete mnogo više energije nego dosad.

Ova vam kuharica neće propisivati dijete niti će Vam braniti uživanje u hrani koja Vam je najdraža. Umjesto toga, u njoj ćete naći više od 300 recepata za ukusna i brzo pripremljena jela za svaku priliku: nešto manje slana, ali zato ukusno začinjena, pripravljena od namirnica visoke hranidbene vrijednosti.

Osim recepata, tu ćete naći ideje za jela, potrebne sastojke i informacije korisne za zdravlje. Uz svako je jelo navedena i hranjiva vrijednost, kao i udio kalija – jednog od ključnih elemenata u borbi protiv visokoga krvnog tlaka. Na kraju knjige naći ćete još i poglavlje o promjeni načina življenja: autori priručnika predstavljaju Vam zdrav način života kao lagan i zabavan.