Grupa autora - 15 minuta za zdravlje

15 minuta za zdravlje
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje - Tijelo/zdravlje
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531404419
ISBN10 9531404410
Godina 2008
Broj stranica 360
Format 26 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 60,00 Kn Kupi

Uz malo osobnoga truda i zalaganja te pomoć Mozaika knjiga i Reader’s Digesta, zdravlje, radni elan i uživanje u životu punim plućima, čak i do duboke starosti, više ne moraju biti samo san.

Priručnik 15 minuta za zdravlje, napravljen u suradnji s iskusnim liječnicima, fizioterapeutima i nutricionistima, donosi cjelovit program za postizanje dobroga zdravlja i izgleda. Program je jednostavan, uspješan i ne iziskuje mnogo vremena, a pomaže vam uspostaviti ravnotežu između tijela i duha. Usredotočite se na tri glavna stupa zdravlja – kretanje, opuštanje i prehranu – te ćete za samo 15 minuta uloženih na dan ubrzo moći pratiti pozitivne promjene na sebi, kako fizičke tako i psihičke.

Ova nevjerojatno korisna knjiga pružit će vam čitav niz dragocjenih savjeta: saznat ćete kako ostati u dobroj formi tijekom cijele godine, osnažiti srce i stabilizirati krvni tlak, održati zdravima želudac i crijeva, riješiti se stresa, ojačati imunosni sustav te još mnogo, mnogo toga. Uz 15 minuta za zdravlje napravite svoj osobni program uspjeha i budite zadovoljni sobom.