Rika Zaraï - Moja prirodna medicina

Moja prirodna medicina
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje - Alternativna medicina
Izdavač Knjigotisak
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531599931
ISBN10 9531599939
Godina 2009
Broj stranica 80
Format 21 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

RIKA ZARAÏ, izraelsko-francuska pjevačica još na početku glazbene karijere odlazi u Francusku, gdje ubrzo postiže meteorski uspon i stječe status zvijezde glazbene scene. Međutim, sudbina joj na vrhuncu karijere priprema dramatičan obrat: na povratku s koncerta doživljava tešku prometnu nesreću. Nakon šest dana provedenih u komi, liječnici joj prognoziraju doživotnu nepokretnost i nemogućnost izlječenja. Ali Rika se pokazala pravim borcem, koji ne priznaje poraz ni onda kad su joj liječnici najavili da nema izgleda za oporavak.

“Toga sam se dana suprotstavila sudbini. Priznanje nemoći tradicionalne medicine okrenulo me prirodnim lijekovima, u kojima sam pronašla pomoć i za tjelesno, i za duševno zdravlje.”

Svoja iskustva iz borbe za normalan život opisala je u ovoj knjizi, koja je postala bestseler i srušila sve rekorde prodaje.

A da joj je prirodna medicina pomogla, svjedoče i kasniji uspjesi na glazbenoj sceni, brojne turneje, poduzetnički pothvati u proizvodnji biljnih i prirodnih lijekova, te više objavljenih knjiga iz oblasti prirodne medicine, koje su redom postale bestseleri.

Provjerite i vi koja je tajna njezina uspjeha. Otkrijte snagu i moć prirode, nakupljenu u njezinim plodovima, čajevima, pripravcima, uljima, oblozima... čiji je detaljan način pripreme i upotrebe u ovoj knjizi jasno i razumljivo prikazan.