Richard Willfort - Ljekovito bilje i njegova upotreba

Ljekovito bilje i njegova upotreba
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje - Alternativna medicina
Izdavač Erudit
Prevoditelj Vilko Videk
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789539699374
ISBN10 9539699371
Godina 2002
Broj stranica 606
Format 25 cm
Obavijest 15,00
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Ljekovito bilje stoji spremno u prirodi za održavanje zdravlja ljudskog organizma, za ozdravljenje i uklanjanje bolesti. Dublji smisao, međutim, ove knjge jest: Ljudi treba da se opet vrate ljekovitim izvorima prirode, upoznaju njezino obilje zdravstvenih vrijednosti i uče se pravilnoj upotrebi.
Ljekovito bilje treba da ponovo zauzme odgovarajuće mjesto u domaćinstvu čovjeka. Ono je jednako važno i korisno za održavanje i ponovo sticanje zdravlja.
Korištenje liječničke pomoći ne isključuje upotrebu ljekovitog bilja. Nama je potrebno liječnikovo objektivno mišljenje, njegova spoznaja o bolesti i njegovo znanje o dubokim i često skrivenim razlozima smetnji i bolesti. Ni jedan liječnik neće odbiti upotrebu ljekovitog bilja, on će ga prije svega uključiti u svoje liječenje, ako mu je poznato naše povjerenje u ljekovito bilje.
Neka ovo novo i prošireno izdanje bude više no ikada korisno ideji za održavanje i ponovo stjecanje zdravlja pomoću ljekovitog bilja i neka pridobije nove prijatelje ove knjige koja je pisana za dobrobit čovječanstva.
Neka prije svega žene, kao čuvarice zdravlja naših dragih, spoznaju ljekovite snage naših domaćih biljaka i neka ih nauče razumno primjenjivati, kako bi se ispunila njihova jedina i prava sreća koja glasi:
Biti okružen zdravom, radosnom i zadovoljnom obitelji!