Elaine Nussbaum - Kako sam pobijedila rak - Nevjerovatna priča žene koja je izliječila rak u terminalnoj fazi prirodnim putem

Kako sam pobijedila rak - Nevjerovatna priča žene koja je izliječila rak u terminalnoj fazi prirodnim putem
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje - Alternativna medicina
Izdavač Planetopija
Prevoditelj Aleksandra Barlović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532570908
ISBN10 953257090X
Godina 2008
Broj stranica 187
Format 23 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 4,39 € Kupi

„Možete ozdraviti", riječi su koje je Shizuko Yamamoto uputila Elaine Nussbaum u trenutku kad su se prvi puta srele na makrobiotičkom zdravstvenom savjetovanju. Bilo je to tri godine nakon što joj je prvotno dijagnosticiran rak maternice koji je kasnije metastazirao na pluća i kosti te nakon tri pune godine izlaganja tijela invazivnim operacijama, kemoterapijama i zračenjima. I doista se to i dogodilo. Makrobiotičkom prehranom, Shiatsu masažom, vježbanjem, snagom volje te podrškom obitelji i prijatelja pobijedila je rak u terminalnom stadiju.
Ovo je njezina nadahnjujuća priča o izlječenju usprkos najcrnjim prognozama -od prvoga dana u bolnici, do agonije kroz koju je prolazila zajedno sa svojim najbližima i na kraju o pobjedi - koja budi nadu u svim oboljelima od raka, a također predstavlja još jedan dokaz da makrobiotika može biti iznimno učinkovita u liječenju ove podmukle bolesti.