Marjan Ogorevc - Iscjeljivanje karmičkom dijagnostikom : i siguran ulazak u čovjekovo biopolje

Iscjeljivanje karmičkom dijagnostikom : i siguran ulazak u čovjekovo biopolje
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje - Alternativna medicina
Izdavač M. Milinković
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789535524700
ISBN10 9535524704
Godina 2008
Broj stranica 206
Format 24 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Sadržaj čovjekove aure govori onome tko njen šifrirani tekst zna dekodirati, tko zna priču. Ona u sebi nosi novu priču, i tako to ide u beskonačnost. Na taj način svi smo međusobno povezani i u toj nepreglednosti, neki od nas znaju privući prave i uzročno posljedične veze koje sadrži informacijsko-energetska struktura pojedinca. 

Zašto bismo željeli raspolagati tim informacijama? Jer je naš uvid u nevidljive strukture našeg bića zasad skriven, a za našu osobnu zrelost, život koji bi trebao ispunjavati i nas i naše bližnje, te duhovni razvoj, katkada trebamo upravo takav uvid koji nam otkriva tko smo bili, zašto smo ovdje, kakvo je naše poslanstvo, zašto smo nesretni i zašto obolijevamo,... Marjan Ogorevc u sebi je prepoznao sposobnost da nauči jezik koji je zaštićen od "nepozvanih" i čiji je broj kodova neograničen. Marljivo ih uči već skoro dva desetljeća; za to vrijeme spoznao je mnoge zakonitosti čitanja informacija u čovjekovom biopolju (izraz, koji je Marjan Ogorevc preuzeo od S. N. Lazareva, a čitatelj ga može izjednačiti s poljem aure).

Prvenstveno je takvo čitanje uvijek podvrgnuto i subjektivnoj prosudbi, a za približavanje objektivnom, potreban je naporan rad, učenje spretnosti, naobrazba i što je nadasve važno, čišćenje vlastitog biopolja. U tako dugom razdoblju, čovjekove spoznaje se rađaju i umiru, mijenjaju i sazrijevaju ili pak postaju nevažne - i od prvog izdanja Karmičke dijagnostike (naziv ove knjige u slovenskom izdanju) godine 2003. prošlo je razdoblje autorove imanentne (unutrašnje) dijalektike. Knjiga je među slovenskim čitateljima napravila neprocjenjivo poslanstvo: tisućama ljudi je predstavila pogled na život pojedinca u kontekstu "božjeg nacrta". Autor uvijek iznova naglašava, da svaka naša misao, djelovanje ili emocija imaju puno veći utjecaj na naše okružje nego što si mi to uopće usuđujemo predočiti; uz pomoć ove knjige učimo o opreznosti.