Ivanka Borovac - Veliki kuharski priručnik : načini kuhanja, o namirnicama, osnovni recepti

Veliki kuharski priručnik : načini kuhanja, o namirnicama, osnovni recepti
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Branka Kovačić
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531403221
ISBN10 9531403228
Godina 2008
Broj stranica 654
Format 30 cm
Obavijest 19,93
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Predstavljamo knjigu čije će kvalitete pokazati da je riječ o najboljoj kuharici na našem tržištu. Pitate se zbog čega i po kojem kriteriju kad smo preplavljeni svakovrsnim kuharicama? Upravo zato što se u knjizi “Veliki kuharski priručnik”, bogatoj vrsnim receptima i savjetima za kuhanje, polazi od temeljnog znanja koje je potrebno da bi se “umjetnost kuhanja” usavršila do zadnjih detalja. Postanite i Vi vrhunski kulinarski umjetnik!


S pomoću ove vrhunske suvremene kuharice svatko može postati vrstan kuhar jer nam ona pruža temeljno znanje s iscrpnim podacima o cijelom procesu kvalitetne pripreme hrane u svim njezinim fazama. U njoj ćete naći praktične savjete o tome kako odabrati najkvalitetniju vrstu namirnice, kako je čuvati i najbolje preraditi te pripremiti za svoje omiljeno jelo. Svi važni koraci zorno su prikazani u riječi i slici prema savjetima vrhunskih svjetskih kuhara. Bez problema ćete moći odabrati najbolju i svježu ribu, saznati koje bi vino bilo najbolji izbor za pojedinu vrstu ribe, imat ćete uvid u narnirnice od artičoke do začinskog bilja, proširiti svoje umijeće kuhanja egzotičnim jelima iz svih krajeva svijeta te iz preglednih tablica doznati nutricionističke vrijednosti najrazličitijih vrsta narnirnica. Dovoljan će biti samo jedan pogled u “Veliki kuharski priručnik” da biste shvatili koliko je truda, rada i ljubavi uloženo da bi nastala ova knjiga, kako biste i Vi mogli postati kulinarski umjetnik! 
Ono sto obogaćuje ovu vrhunsku ponudu jest to što uz nju dobivate kao dodatak najpoznatija hrvatska jela iz različitih dijelova naše zemlje.Uz to, kao znak zahvalnosti za Vaše povjerenje, dobit ćete na dar knjižicu Sve o vinu, kako biste mogli obogatiti svoje znanje o vinu i zaokružiti gurmanske užitke.