Ivanka Borovac (ur) - Slasna jela s krumpirom : 222 najomiljenija recepta iz cijeloga svijeta

Slasna jela s krumpirom : 222 najomiljenija recepta iz cijeloga svijeta
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Branka Kovačić
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531403153
ISBN10 9531403155
Godina 2015
Broj stranica 320
Format 28 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 4,53 € Kupi


 

Krumpir je jedna od onih namirnica bez kojih ne možemo ni zamisliti svoj jelovnik. Možemo ga jesti svaki dan i u svakoj prigodi, a način njegove priprave iznimno je jednostavan i jeftin. A jeste li znali da se od ovog naizgled jednostavnog i običnog povrća mogu pripremiti najmaštovitija i najukusnija jela?

U knjizi Slasna jela s krumpirom za vas smo prikupili 222 recepta koji će vam omogućiti da svaki Vaš obrok s krumpirom bude prava gozba mirisa i okusa. Zašto ne biste već danas pripremili španjolsku tortilju, složenac od bakalara, pogačice od lososa ili tortu od krumpira i badema! U ovoj vrhunskoj kuharici naći ćete recepte za najfinija predjela, juhe i složence, salate, vegetarijanska jela, glavna jela od ribe ili mesa te najukusnije deserte. I to sve od “običnog” krumpira!

Ujedno ćete moći pratiti uzbudljivu povijest tog povrća, doznati više o raznim sortama i olakšati si pripravu praktičnim savjetima i vještinama. A brojni trikovi i naputci omogućit će Vam kupnju, čuvanje i spremanje ove zdrave namirnice na najbolji način.

Iznenadite svoje najmilije maštovitim jelom od krumpira, servirajte ga na najljepše tanjure i uživajte… jer to su trenuci koji se uistinu pamte.