Ivanka Borovac (ur) - Slasna jela s krumpirom : 222 najomiljenija recepta iz cijeloga svijeta

Slasna jela s krumpirom : 222 najomiljenija recepta iz cijeloga svijeta
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Branka Kovačić
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531403153
ISBN10 9531403155
Godina 2015
Broj stranica 320
Format 28 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 120,00 Kn Kupi


 

Krumpir je jedna od onih namirnica bez kojih ne možemo ni zamisliti svoj jelovnik. Možemo ga jesti svaki dan i u svakoj prigodi, a način njegove priprave iznimno je jednostavan i jeftin. A jeste li znali da se od ovog naizgled jednostavnog i običnog povrća mogu pripremiti najmaštovitija i najukusnija jela?

U knjizi Slasna jela s krumpirom za vas smo prikupili 222 recepta koji će vam omogućiti da svaki Vaš obrok s krumpirom bude prava gozba mirisa i okusa. Zašto ne biste već danas pripremili španjolsku tortilju, složenac od bakalara, pogačice od lososa ili tortu od krumpira i badema! U ovoj vrhunskoj kuharici naći ćete recepte za najfinija predjela, juhe i složence, salate, vegetarijanska jela, glavna jela od ribe ili mesa te najukusnije deserte. I to sve od “običnog” krumpira!

Ujedno ćete moći pratiti uzbudljivu povijest tog povrća, doznati više o raznim sortama i olakšati si pripravu praktičnim savjetima i vještinama. A brojni trikovi i naputci omogućit će Vam kupnju, čuvanje i spremanje ove zdrave namirnice na najbolji način.

Iznenadite svoje najmilije maštovitim jelom od krumpira, servirajte ga na najljepše tanjure i uživajte… jer to su trenuci koji se uistinu pamte.