| Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo |
| Izdavač | Dušević & Kršovnik |
| Prevoditelj | - |
| Vrsta uveza | Tvrdi |
| ISBN13 | 9789536029402 |
| ISBN10 | 9536029405 |
| Godina | 1999 |
| Broj stranica | 174 |
| Format | 14,5 cm |
| Prodajna cijena (Odlično stanje) | 2,15 € Kupi |
"Svi predstavljeni recepti izloženi su od lakših prema složenijima. Postupnim ulaskom u tajne kuhanja omogućuje se svakom početniku da svlada "tremu" i stekne samopouzdanje. Zapravo, stjecanje samopouzdanja je i u ovom slučaju presudan činitelj. A prvi uspjeh s pripremom (kljunaševih) jaja na razne načine učvršćuje samopouzdanje i omogućuje opuštanje, čime se stvaraju osnovni preduvjeti za daljnje složenije pothvate. Eventualni početni neuspjesi ne smiju obeshrabriti, već treba odlučno nastaviti (tvrdoglavo "muški", kako mi to već znamo). Odlučnost i upornost u ovome pravcu bit će višestruko nagrađena. Treba se samo podsjetiti onih mirisa, okusa i osobito cijena u restoranima pa da to bude dovoljan motiv za "vlastitom" kuhinjom." Autor