Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo |
Izdavač | Planetopija |
Prevoditelj | - |
Vrsta uveza | Meki |
ISBN13 | 9789532570113 |
ISBN10 | 953257011X |
Godina | 2008 |
Broj stranica | 63 |
Format | 19 cm |
Obavijest | knjiga nije dostupna Obavijesti me |
U današnje se vrijeme mnoge namirnice nazivaju čudesnim, no cjelovite žitarice to zaista jesu. Čak i ako žitarice jedete samo jednom dnevno, osjetit ćete istinsku revoluciju u svom životu. Jadranka Boban Pejić u uvodu kuharice objašnjava zašto su cjelovite žitarice čudesna namirnica te daje osnovne recepte za pripremu i kuhanje žitarica kao glavnog jela, priloga ili ukusnih deserta. Smeđa riža, ječam, proso, heljda, zob, pir, raž, pšenica, kvinoja, amaranth, kukuruz i kamut čine osnovu trideset originalnih i neodoljivih recepta za svaku prigodu u skladu s godišnjim dobima.