Žanr | Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Kulinarstvo |
Izdavač | DUŠEVIĆ I KRŠOVNIK d.o.o., ZAGREB |
Prevoditelj | - |
Vrsta uveza | Tvrdi |
ISBN13 | 9789536029624 |
ISBN10 | 9536029626 |
Godina | 2001 |
Broj stranica | 256 |
Format | 29 cm |
Obavijest |
9,93 knjiga nije dostupna Obavijesti me |
Kako uživati u neodoljivim okusima talijanske kuhinje - bez masnoća?
Knjiga sadrži više od 160 originalnih talijanskih recepata, uključujući tradicionalne regionalne specijalitete i suvremene gastronomske kreacije, od kojih svaki sadrži do pet grama masnoće po obroku, a mnogi i manje od jednog grama.
Opisane su juhe, predjela, međuobroci, salate, jela od mesa, peradi i ribe, vegetarijanski obroci, tjestenina, kruhovi, deserti i kolači.
Stručnjaci savjetuju zdravu prehranu i nude upute kako smanjiti količinu masnoća, daju podatke o njihovu postotku te o načinu pripremanja nemasnih jela i uporabi osnovnoga pribora za pripremanje ukusne, niskokalorične hrane.
Knjiga je ilustrirani vodič - sadrži fotografije u boji koje prikazuju potrebne sastojke: voće, orašaste plodove, povrće, kruh, rižu, žitarice, mahunarke, tjesteninu, aromatične trave, začine...
Svi su recepti popraćeni fotografijama u boji. One prikazuju svaki pojedini korak u pripremi i stoga ih je lako slijediti. Navedeni su i podaci o hranjivosti i kalorijama pojedinih namirnica, a pridodane su i prelijepe slike gotovih jela.